Mitä kasvonpiirteesi paljastavat persoonastasi? Katso!

Vuosisatojen ajan kiinalaiset ovat uskoneet kasvonpiirteiden paljastavan salattuja totuuksia persoonallisuudesta. Voisiko myytissä olla totuusperää?

Kiinalainen filosofia paljastaa viisi eri elementtiä, jotka vaikuttavat ihmisten elämään: maa, tuli, vesi, puu ja metalli. Kaikkien kasvoissa on sekoitus näitä elementtejä, joista yksi on dominoiva. Aiheesta kirjan kirjoittanut brittiläinen asiantuntija Simon Brown paljastaa Daily Mailille, miten voit määritellä dominoivan elementtisi ja selvittää, mitä se kertoo luonteestasi.

Maa

Ominaispiirteet: Voimakas leukaperä, lyhyt ja leveä otsa, pieni nenä, tasaiset pitkät kulmakarvat ja suuret silmät.

Tähtikasvot: Cambridgen herttuatar Catherine, näyttelijä Kate Winslet.

Vakaus ja turvallisuus ovat avainsanojasi. Olet järjestelmällinen, käytännöllinen ja maanläheinen. Sulkeutuneena ja ujona sinulla saattaa kestää ennen kuin uskallat avautua – mutta kun kerran päästät jonkun elämääsi, olet peräänantamattomasti hänelle uskollinen.

Maan energia yhdistetään mustasukkaisuuteen/kateuteen: koet asioita hyvin syvästi ja sinulla kestää kauan antaa petos anteeksi. Olet luotettava, tarkkanäköinen ja huomaavainen, etkä tee mitään kiireessä.

Sinua ei kiinnosta nopeat ratkaisut, joten vaikka muut saattavat pitää sinua hitaana ja raahustavana, teet asioita omalla tavallasi ja ajallasi. Sinulla on vahva oikeudentaju ja selkeä käsitys oikeasta ja väärästä.

Cambridgen herttuatar Catherinella on tyypilliset maakasvot: hyvin kehittynyt leukaperä, pitkät kulmakarvat ja silmät syvällä päässä. Hänellä on hyvin korkea vaatimustaso, hän on ahkera ja täysin lojaali. Hän lohduttaa ja päättäväisesti rauhoittelee aviomiestään. Myös Williamilla on paljon maaenergiaa kasvoissaan. Catherinella on puolisoonsa rauhoittava vaikutus. Maakasvoiset ihmiset vaalivat ennen kaikkea perhearvoja ja varmistavat, että heidän rakkaansa ovat turvassa.

Tuli

Ominaispiirteet: Pyöreät, täydet posket, suuret ja säteilevät silmät, voimakas leukaperä, suippo leuka, leveä suu.

Tähtikasvot: Näyttelijä Catherine Zeta Jones, laulaja Kylie Minogue.

Olet spontaani, seikkailuhenkinen, sosiaalinen, ulospäin suuntautunut ja janoat huomiota. Tulikasvoiset ihmiset päätyvät usein viihdeteollisuuteen: Angelina Joliella, Kylie Minoguella jaBeyoncélla on tulikasvon piirteitä.

Et ajattele paljon tekojesi seurauksia – olet liian kiireinen nauttimaan hetkestä. Rakastat draamaa ja toisinaan luot sitä itse. Jos jokin asia vaikuttaa tylsältä, sinä laitat pakan sekaisin. Olet kuin avoin kirja, etkä pidä sisälläsi mitään. Näytät tunteesi. Olet hauskaa seuraa ja sinulla on paljon ystäviä, mutta joskus avoimuutesi voi johtaa hankaluuksiin.

Vesi

Ominaispiirteet: Syvällä olevat kirkkaat silmät pitkillä ripsillä, suuri otsa, ohuet ja ilmeikkäät kulmakarvat, leveä ja taipuisa suu, ulkoneva leuka.

Tähtikasvot: Näyttelijä Renée Zellweger, brittiläinen bisnesjohtaja Samantha Cameron.

Olet joustava, mukautuvainen ja hyvää seuraa. Nautit vaihtelusta ja muutoksista, mutta pohdit asioita tarkkaan ja olet hyvin tarkkanäköinen ja vaistonvarainen. Et ryntää päättömästi uusiin seikkailuihin. Sen sijaan hymyilet helposti – yksi lahjoistasi on, että teet ihmisten olon mukavaksi. Annat vaikutelman, että olisit helposti lähestyttävä, mutta todellisuudessa olet hyvin salaperäinen.

Samantha Cameron vaikuttaa avoimelta, mutta on itse asiassa vaikeasti tavoiteltava; hänestä ei tiedetä paljon ja hän tykkää pitääkin asian niin. Hän on pääministeripuolisoaan David Cameroniamietteliäämpi ja näkee asiat monelta eri taholta. Vesikasvoiset ovat alttiita herkkyydelle, mutta he eivät näytä loukkaantuneita tunteitaan julkisesti.

Puu

Ominaispiirteet: Korkea otsa, vahva leukaperä, suuret silmät lähellä toisiaan, pitkä ja suora nenä, kapea suu.

Tähtikasvot: Näyttelijä Jennifer Aniston, näyttelijä Sarah Jessica Parker, pop-tähti Madonna.

Olet impulsiivinen, kunnianhimoinen ja hyvin aktiivinen – oikea ideoiden ja suunnitelmien pyörremyrsky! Et malta odottaa uusien projektien aloittamista, mutta sinulla on toisinaan vaikeuksia viedä ne loppuun, sillä kyllästyt helposti.

Puukasvoiset ihmiset eivät pelkää tuntemattomia alueita ja ovat niin itsevarmoja, etteivät muut saa heitä lykkäämään aikeitaan. Intosi uutta kohtaan voi ärsyttää niitä, jotka näkevät esteitä siellä missä sinä et. Elämäninto on tarttuvaa, mutta puukasvoiset saattavat toisinaan tukahduttaa sillä ympärillään olevat.

Metalli

Ominaispiirteet: Pienet, syvällä olevat silmät, ulkonevat ja korkeat poskipäät, kapea ja vahva nenänvarsi, ohuet huulet.

Tähtikasvot: Laulaja Cheryl Cole, näyttelijä Gwyneth Paltrow.

Olet äärimmäisen itsenäinen ja saatat vaikuttaa ulospäin hieman etäiseltä. Olet päättäväinen ja keskittynyt ja sinussa on tolkuton määrä sinnikkyyttä. Vaikka et näytä suuria tunteita, tunnet asioita syvästi. Rautainen itsekurisi saattaa saada muut tuntemaan epävarmuutta siitä, mitä ajattelisivat sinusta.

Metallikasvot saattavat olla erityisen kontrolloivia. Gwyneth Paltrow'lla vaikuttaa aina olevan ohjat käsissään. Metallienergian sekoittuessa muihin se voi huonoimmillaan johtaa pakkomielteiseen käyttäytymiseen ja ahdistuneisuuteen. Metalli yhdistetään kärsimättömyyteen ja vihaan, mutta sinä annat harvoin näille tuntemuksille periksi. Olet päättäväinen, menestyksekäs suorittaja – mutta jätä elämääsi tilaa myös naurulle, ilolle ja spontaaniudelle.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja