Mainos

Mitä ajattelisit, jos kuulisit, että olen 30-vuotias neitsyt? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kolmekymppinen nainen ja neitsyt? Ei ehkä aihe, josta ihan ensimmäisillä treffeillä puhuu. Tuntuu, että kun asia tulee puheeksi, miehen kiinnostus loppuu. Mitä ajattelisit, jos kuulisit, että olen 30-vuotias neitsyt?" kyselee nimimerkki Läheisyyden kaipuuta kyllä on.

Näin miehet vastasivat

"Eipä tuo tieto mitenkään negatiivisesti ainakaan vaikuttaisi. Se on kuitenkin jokaisen oma asia, milloin seksielämänsä aloittaa. Jos sillä jokin vaikutus olisi, niin se että mikäli seksiä päädyttäisiin harrastamaan, niin olisin otettu, että saan olla ensimmäinen kumppani."
– 38, parisuhteessa

"Lähtökohta on sen verran erikoinen, että ehkä siinä itsekin vaistomaisesti vetäytyisi. Kun seksi on itselle luonteva osa elämää, tuntuisi oudolta, ettei kumppani vielä kolmekymppisenä ole sitä harrastanut. Neitsyyden viemisen ajatus olisi lisäksi jotenkin painostava – olenko minä sen arvoinen?

Mielestäni jokaisen kannattaisi myös käydä elämässään läpi ainakin kymmenen eri seksipartneria, joten tasapaino suhteessa noin kokemattoman ihmisen kanssa voisi olla kestämätön."
– 32, sinkku

"Kyllähän se joitain ajatuksia herättäisi. Ensimmäisenä tulisi mieleen, onko sinulla rima niin korkealla, ettei kannata edes yrittää. Mielessä saattaisi myös käydä, oletko lainkaan halukas seksiin – nyt tai myöhemminkään. Paljon tietysti vaikuttaa se, missä vaiheessa tapailua asia käy ilmi.

Asiaa ei todellakaan kannata läväyttää pöytään ensimmäisillä treffeillä, koska "tunnustuksen" ajoitus saisi miehen ajattelemaan liikaa. Ethän sinäkään varmaan halua miehen kertovan omien seksikumppaniensa määrää ensitapaamisellanne. Mikäli neitsyys tulee puheeksi siinä vaiheessa, kun tapailu on kestänyt jo jonkin aikaa, en usko, että se haittaa miestä lainkaan. Ainakaan itseäni ei haittaisi."
– 24, avoliitossa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.