Missikeisarinna Sunneva Kantola asteli avioon – julkaisi upean hääkuvan ja paljasti uuden sukunimensä

Viime kesänä kihlautunut Sunneva Kantola asteli alttarille puolisonsa kanssa viikonloppuna.

Missikeisarinna Sunneva Kantola on avioitunut Harri-rakkaansa kanssa. Hän kertoi asiasta varhain sunnuntaiaamuna Instagram-tilillään onnea säkenöivän kuvan ja paljasti samalla uuden sukunimensä.

– Mr. & Mrs. Sjögren, kuvateksti kertoi ytimekkäästi.

Pari kihlautui viime kesänä, ja Kantola kertoi jo kihlauksen yhteydessä, että häitä tanssitaan kesällä 2020.

Tuore vaimo oli vaihtanut uuden sukunimensä myös Instagram-tililleen. Kuvatekstin yhteydessä oli mainittu myös Billnäsin ruukki, joten hääjuhlaa on vietetty todennäköisesti siellä.

Morsian on julkaissut pitkin kesää rakkaudentäyteisiä yhteiskuvia puolisonsa kanssa. Polttareitaan hän vietti heinäkuun puolivälin kieppeillä hulppeissa puitteissa Järvisydämessä ja julkaisi tuolloin muun muassa näyttävän videon koko seurueesta veneen kannelta.

Polttareissa myös sattui ja tapahtui, sillä Sunneva kertoi Instagramissa loukanneensa jalkansa laskuvarjohypyn yhteydessä sattui pieni haaveri.

– Hypyn alastulossa refleksin omaisesti tökkäsin jalan maahan ... ja tänään käytiin sitten turvonnut (sinertävä) nilkka kuvaamassa. Luut ehjiä, keppi mukaan ja polttarit jatkuu.

Missikeisarinnan lempinimen Sunneva on saanut, koska hän toimii Miss Suomi -kilpailua järjestävän Finnartist Oy:n toimitusjohtajana. Vuoden 2020 Miss Suomi kruunataan 19. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat