Missikaunottaret poseeraavat glamouria tihkuvissa kuvissa – Miss Suomi -finaali lähestyy

Miss Suomi -finaali on lauantaina 9. syyskuuta.

Miss Suomi kruunataan huomenna 9. syyskuuta Aino-areenalla Järvenpäässä. Finaaligaalan juontavat Gogi Mavromichalis ja Heidi Willman, ja illan musiikista vastaavat Linda Lampenius, Sara Siipola ja Cledos

Finaalin kynnyksellä valokuvaaja Laura Iikkanen otti missifinalisteista glamouria tihkuvat kuvat.

Jokainen finalisti paljastaa, mitä tekee ensimmäisenä, jos voittavat Miss Suomen kruunun.

Maisa Alatalo: Varmasti juhlistaisin voittoa näyttävästi ja viskaisin korkkarit kattoon! Lisäksi tilaisin yön pikkutunneilla lempiruokaani eli intialaista currya! Kotiin saavuttuani suuntaisin metsään lenkille koirani Sampan kanssa. Metsässä ajatukseni kulkee parhaiten ja pystyisin sisäistämään kaiken kokemani. Miss Universum -kilpailu on El Salvadorissa aivan hetken kuluttua ja lähtisinkin heti tekemään pohjatyötä sekä haalimaan asukokonaisuuksia! Usein kansainvälisiin kilpailuihin tarvitaan jopa 80-90 asukokonaisuutta.

Sa Myer Oo: Soittaisin kaikille, jotka ovat tukeneet minua! Lähtisin metsään tai rannalle, ja sen jälkeen alkaisi heti valmistuminen Miss Universum -kisoihin!

Anni Seppänen: Ensimmäisenä soitan totta kai omat mummut läpi, että miten minun kävi kisassa! He ovat tukeneet tosi paljon koko matkalla! 

Sofia Singh: Kun voitan Miss Suomi kilpailun ja minusta tulee Miss Suomi, haluan ensimmäiseksi lähteä rentoutumaan ja juhlimaan voittoa perheen, ystävien ja työryhmän kanssa. Tämän lisäksi haluaisin tilata sushiöverit heti sunnuntaina, katsoa missileffoja ja päättää iltani spontaanilla äkkilähdöllä esimerkiksi Riikaan!  

Lumi Liikanen: Jos voitan Miss Suomi kilpailun, niin ihan ensimmäisenä varmaan itken ja halaan äitiä. Odotan innolla maailman pisimpiä yöunia omassa sängyssä, kunhan siihen on vaan mahdollisuus. Muutan pikimmiten Helsinkiin tapahtumien sykkeeseen. Juhlin kuitenkin ensimmäistä Heinolan kruunua kakkukahvien muodossa Heinolassa. 

Scharliina Eräpuro: Ensimmäisenä aion kiittää, itkeä ja halata mun perhettä, joka on tullut ympäri maailman kannustamaan minua finaaliin. 

Paula Joukanen: Ensimmäinen asia, jonka tekisin voiton jälkeen, on nokoset marsujeni kanssa. Se on oikeastaan ainoa ”normielämän” asia, jota olen kiertueella kaivannut. 

Serina Suvila: Siitä asti kun olen haaveillut Miss Suomen kruunusta, olen aina ihaillen katsonut niitä kuvia, joissa tuore Miss Suomi pääsee nukkumaan kruunu päässä. Eli haluan nukkumaan ja tiaran on oltava päässäni.  

Rimi Riutta: Jos voittaisin Suomen kauneimman kruunun, aikoisin ensimmäisenä yönä syödä kakkua ja tanssia yksin hotellihuoneessani sekä hymyillä huuleni halki. 

Jenna Rintamäki: Haluaisin olla mahdollisimman paljon läheisteni seurassa, koska olen ikävöinyt heitä paljon kiertueen aikana. Menisin myös varmaan ruokakauppaan, sillä en ole kiertueen aikana ehtinyt käydä vaan kuin muutaman kerran ruokakaupassa ”shoppailemassa.”  Totta kai menisin myös treenaamaan taas kunnolla. Salilla treenaaminen on mulle supertärkeätä, sillä se on parasta terapiaa. Liikunnasta saa niin paljon voimaa ja energiaa! 

Kuvaaja: Laura Iikkanen

Stylisti: Aleksandra Kantola

Meikki: Aarni Mikkola

Hiukset: Maija Kaunisto / Salon Bella Pelo

Asut: Dila Dress, Vejits, Asos

Asusteet: Karina K Vintage, Liisas.fi, Edblad

Kuvauspaikka: Billnäsin Ruukki

Lue myös:

    Uusimmat