Miss Helsinki -kilpaan osallistunut Jasmin Voutilainen tähdittää Salkkareita: "Julkisuuspyörityksestä on jo kokemusta"

Salatuissa elämissä nähdään uusia hahmoja! 33:19

Salatut elämät palaa televisioruutuihin 20.8. ja syksyn mittaan sarjassa tullaan näkemään myös uusia kasvoja. Yksi heistä on Miss Helsinki -kilpailuunkin osallistunut kaunotar, Jasmin Voutilainen.

Katso videolta artikkelin yltä, kun Salkkareiden uudet hahmot esittäytyvät!

Jasmin Voutilainen näytteli Aino Kaukovaaraa Salatut elämät -elokuvassa Nightmare 2 – Painajainen jatkuu. Syksyllä Jasmin jatkaa tutussa roolissa runkosarjassa, johon hän kokee olevansa nyt valmiimpi kuin koskaan.

– Koen olevani nyt ehdottomasti valmiimpi. Minulla on nyt kuitenkin kokemusta myös julkisuuspyörityksestä. Osaan suhtautua esimerkiksi kaikkiin ikäviin kommnteihin ihan eri tavalla, kun olen ollut niin monessa jutussa mukana tässä välissä, Jasmin toteaa.

"Kiusallista katsoa itseään telkkarista"

Vaikka Aino Kaukovaaran rooli on ollut hyllyllä pitkään, Jasmin on seurannut Salkkareita aktiivisesti.

– Seuraan sarjaa ja olen katsonut tässä kesällä kesäuusintoja! Niistä on tullut minulle sellainen iltojen rentouttava tekijä, Jasmin kertoo.

– Se seuraaminen saattaa kyllä loppua nyt, kun oma naama tulee ruutuun. Se on ehkä vähän kiusallista katsoa itseään telkkarista, Jasmin jatkaa.

Tuore Salkkarit-kasvo paljastaa myös oman hahmosuosikkinsa Pihlajakadulta.

– Jotenkin tykkään hirveästi Johanna Puhakan Alissasta. En tunne Johannaa sen paremmin, mutta se on jotenkin kiva, kuinka hän on ottanut sen roolin.

Salatut elämät palaa kesätauolta 20.8. 

Lue myös:

    Uusimmat