Minulla on ollut yli 50 seksikumppania, kerronko miehelleni? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Kannattaako potentiaaliselle poikaystäväehdokkaalle paljastaa seksikumppanien todellinen määrä, jos niitä on ollut paljon (yli 50, kuitenkin alle 100)? Vai haluavatko miehet siveän, kokemattoman pikku prinsessan, jolla ei ole elettyä elämää? Mitä sinä ajattelet?" kysyy nimimerkki Lellu.

Näin miehet vastasivat

”Ole rehellinen, mutta muista kuitenkin ns. pelisilmä. Jos oma poikaystäväkandidaatti ei ole mustasukkaista luonnetta, ja hän itsekin avoimesti kertoo omista kokemuksistaan, anna mennä sopivassa kohtaa ja sopivalla raamilla.

Yksityiskohdat määrän suhteen kannattaa jättää sikseen. Jos taasen tuntuu, että oma poikaystäväehdokas on kovin arka ja kokemattoman oloinen, kannattaa itsekin olla maltillinen (mutta älä valehtele), ettei ala rimakauhu kiristämään liikaa heti alkuun.

Ihan yleisesti ottaen, miehet varmasti haluavat itselleen aina parhaiten sopivan kumppanin. Rehellisyys ratkaisee, kun tunnustellaan, onko tässä minulle oikea partneri.

Vakavaa seurustelusuhdetta etsivä haluaa varmasti suhteen, jossa molemmilla on mukavaa ja monipuolisesti tyydyttävää elämää, eikä silloin aleta yksityiskohtaisesti laskemaan, mitäs sinä olet muuten tähän saakka saanut aikaan ”miesrintamalla”."
– 55, naimisissa

"Itsestäni puhuessani: mielummin kuulen totuuden naisen suusta kuin mutkan kautta."
– 46, avioliitossa

"Suurin osa miehistä haluaa vaalia mielikuvaa siveellisestä kumppanista, joka kuitenkin osaa temput. Kyllä me miehet tiedämme, että se on mahdoton yhtälö. Vain harjoittelemalla oppii, mutta emme halua kuulla muista sparrauskavereista. Älä paljasta tarkkaa lukua. Riittää kun toteat, että kumppaneita on ollut riittävästi, jotta tiedät, mitä nykyiseltä suhteelta haluat."
– Herra 47, naimisissa 

"Parahin Lellu. Jos asia tulee omalla painollaan puheeksi, kannattaa mainita asiasta. Kaikilla on elettyä elämää takana, eikä ole mitään syytä valehdella tai olla mainitsematta totuutta. Eletty elämä on elettyä elämää, ja nyt on nyt."
– 35, sinkku

"Miestä kiinnostaa ehdottomasti nainen, joka osaa hommat. Toki on olemassa niitä, jotka haluavat siveellisen naisen. Se on ookoo, mutta kuka oikeesti väittää olevansa sellainen?

Enemmän kysymysmerkkejä lentää ilmaan, jos toinen pokkana väittää olevansa siveellinen ja kokematon. Tietty, jos on elänyt villin vaiheen ja kumppaneita on ollut paaaaaljon, voi sen tiivistää: "on ollut aiempia seksikumppaneita”."
– 37, varattu

"Jos mies sitä kysyy ja olet ok asian kertomisen kanssa, niin en näe siinä mitään ongelmaa. Jos taas läväytät sen ilman kysymystä, niin se kuulostaa jo rehvastelulta ja potentiaalinen poikaystävä voi menettää kiinnostuksensa. En tosin itse kysyisi lukua, koska ei se vain kiinnosta niin paljoa. Mitä hyötyä siitä tiedosta ylipäätänsä on? Luvun sijaan oleellisempaa on, että osaa tehdä jotain makkarin puolella eikä vain makaa kuin lahna ja oleta asioiden tapahtuvan kuin taikaiskusta."
– 35, sinkku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja