Minttu Kaulanen säteili suorassa televisiolähetyksessä – julkaisi nyt ennen ja jälkeen -kuvan itsestään: "Voisit olla yksi Kardashianien siskoksista"

Vieraana Sampo ja Minttu Kaulanen 9:00
Vappu Pimiä täräytti pöytään suorasukaisen seksikysymyksen – Minttu Kaulaselta hervoton heitto

Minttu Kaulasen kuva sai somen suorastaan räjähtämään.

Yrittäjänä ja mediapersoonana tunnettu Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen ja hänen miehensä Sampo Kaulanen olivat vieraana Vappu ja Marja Live -ohjelmassa eilen torstaina (7.5.). 

Minttu suorastaan hehkui saapuessaan studioon Vappu Pimiän ja Marja Hintikan vieraaksi. Minttu julkaisi nyt tyylistään Instagram-tililleen ennen ja jälkeen -kuvan. Toisessa kuvassa Minttu poseeraa ilman meikkiä, toisessa kuvassa hän on laitettuna. 

– Ennen ja jälkeen. Karanteenityyli ja ei karanteeni -tyyli, Minttu kirjoittaa kuvaansa. 

Kuvan kommenttikenttä on suorastaan räjähtänyt ylistävistä kommenteista. 

– NO WOW, Janni Hussi kirjoittaa.

– Hieno oot, Aki Manninen toteaa. 

– Mun mielestä sä oot aina ihan super kaunis! Ja se varmaan kumpuaa siitä että oot ylpeesti oma ittes! Itsevarmuus on kaunista, hänen seuraajansa kirjoittaa. 

– Katsoin Vappu ja Marja Livessä, että olet häikäisevän kaunis ja muutenkin kaikissa kuvissa nykyisin hehkut, kommenteissa ylistetään. 

– Kaunis molemmissa, fani kirjoittaa. 

– Voisit olla vallan mainiosti yksi Kardashianin sisaruksista. Olet tosi kaunis, seuraaja ylistää. 

Ulkoinen habitus

Kun Minttu ja Sampo saapui eilen studioon suoraan liveälähetykseen, läiskäisi Sampo vaimoaan leikkisästi takapuolelle. Tämä saikin Pimiän tiedustelemaan myöhemmin, onko hoikistuminen vaikuttanut parin seksielämään.

– Kyllä tuo läiskiminen takapuolella on jatkunut läpi kilojen. Ei se ulkoinen habitus ole se, mikä on määrittänyt seksielämää tai muutenkaan meidän yhdessäoloa, Minttu vastasi.


Lue myös:

    Uusimmat