Minttu Kaulanen 40 vuotta! Sampo-puolisolta herttainen onnitteluviesti somessa: "Oot kuin viini"

Julkkiskauppias Sampo Kaulanen julkaisi Instagramissa suloiset syntymäpäiväonnittelut 40 vuotta täyttävälle Minttu-vaimolleen.

Muun muassa Diili- ja Suurin pudottaja -ohjelmista tuttu Michele "Minttu" Murphy-Kaulanen täyttää tänään perjantaina 40 vuotta.

Juhlapäivän kunniaksi aviomies Sampo Kaulanen julkaisi hauskan kuvan vaimostaan Instagramissa. Kuvan yhteyteen hän oli kirjoittanut herttaisen onnitteluviestin rakkaalleen.

– Paljon onnea rakas sinun 40v syntymäpäivänä. Et näytä päivääkään yli 25-vuotiaalta, Kaulanen kirjoitti.

– Rakastan sinua. Oot kuin viini, ja kiitollinen kaikista vuosista, mitä oon saanut sinun kanssasi viettää.

Lähes kymmenen vuotta yhdessä olleet Sampo ja Minttu Kaulanen tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa vuonna 2010 Hjallis Harkimon luotsaaman Diili-ohjelman kuvauksissa. Avioliitto solmittiin kaksi vuotta myöhemmin.

– Huhtikuussa tulee 10 vuotta kun tapasin tuon kuvan tyypin. Hän ei sytyttänyt pätkääkään ensikohtaamisella, johtuen siitä, että hällä oli mielestäni jännä, tyhmäkin, rooli päällä. Jahka hän sen roolinsa karisti, niin sieltä paljastui yks älykkäimmistä, innovatiivisimmista ja tunnekypsistä ihmisistä, joihin olen ikinä saanut kunniaa tutustua, hän kehui puolisoaan.

Pariskunta on viime aikoina ollut otsikoissa, sillä molemmat ovat tehneet merkittävän elämäntapamuutoksen.

Lue myös:

    Uusimmat