Hurjan elämäntaparemontin läpikäynyt Minttu Kaulanen poseeraa upeana avoimessa paljettiasussa – sai Sampo Kaulasen kielen solmuun: "Meni sanat sekaisin"

1:08
Minttu Kaulanen laittoi ruokavalionsa kuntoon Olet mitä syöt -ohjelmassa

Minttu Kaulanen on puhunut avoimesti elämäntaparemontistaan ja sen tuloksista sosiaalisessa mediassa.

Kyläkauppias Sampo Kaulasen vaimo Minttu Kaulanen julkaisi torstaina 20. helmikuuta Instagram-tilillään näyttävän kuvan, jossa nainen poseeraa kultaisin paljetein koristellussa haalarissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaulasen kuvaan on kerääntynyt useita kommentteja upeaa naista ihastelevilta seuraajilta.

– Nyt on magea.

– Vau mikä nainen.

– Tulikuuma, upea kuva. 

Myös Minttu Kaulasen aviomies Sampo Kaulanen on kommentoinut vaimonsa kuvaa. Kaulanen yritti todeta ensin englanniksi kuvaan "well hello" (suom. no hei vain), mutta hänellä kävi pieni kirjoitusvirhe kommentin kanssa, kun sana "well" oli muuttunut vahingossa muotoon "sell".

– Meni sanat sekaisin, kuvaa ihastellut Kaulanen toteaa.  

Kaulanen on kertonut hiljattain sosiaalisessa mediassa muun muassa lapsena kokemastaan koulukiusaamisesta sekä avautunut aikuisiän muodonmuutoksestaan. Nainen on teki suuren elämäntaparemontin osallistumalla vuonna 2019 Suurin pudottaja -ohjelmaan. Kaulanen on jatkanut edelleen ahkeraa treenaamista. Hänet nähtiin myös vuonna 2018 Olet mitä syöt -ohjelmassa.

– Luota prosessiin. Heinäkuusta 2018 helmikuuhun 2020. Painoni ei noussut muutamassa viikossa, joten en myöskään pudota sitä muutamassa viikossa. Tämä on prosessi – terveys menee kaiken edelle, Kaulanen on kirjoittanut aiemmin sosiaalisessa mediassa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja