Minna Haapkylä Gloriassa: Seksuaalisuus avautunut minulle kaikessa kirjavuudessa

Avioeroa läpikäyvä ja näyttelijä Joanna Haarttin kanssa seurusteleva Minna Haapkylä kertoo avoimesti elämästään tuoreessa Gloria-lehdessä.

Näyttelijä Minna Haapkylän elämä on parhaillaan myllerryksessä, sillä hänen ja näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin yli 20 vuoden suhde on päättymässä avioeroon. Pari haki yhdessä avioeroa 7. toukokuuta.

Nykyään Haapkylä seurustelee näyttelijä Joanna Haarttin kanssa, mutta asuu edelleen samassa talossa naapureina Björkmanin kanssa.

Joulukuun Gloria-lehdessä Haapkylä kertoo elävänsä parhaillaan elämänsä parasta aikaa ja kuvailee lasten suhtautuneen uuteen suhteeseen hyvin.

– Meilä ei ole Hannu-Pekan kanssa vihoja ja jännitteitä, sillä puhumme kaikki asiat halki. Lapseni ovat lasten tavalla kysyneet Joannasta ja minusta. He ottavat omikseen kaikki ihmiset, jotka rakastavat heitä, Minna kuvailee lehdelle.

Pitkässä haastattelussa Haapkylä kuvailee monipuolisesti, miten elämä muuttuu sen jälkeen, kun täyttää 40 vuotta.

Haastattelussa Haapkylältä tiedustellaankin, mitä rakkaudelle ja erotiikalle on hänen elämässään tapahtunut?

– Minulle on sanottu, että rakkaus ja erotiikka paranevat iän myötä. Uskon, että näin on. Tiedän mistä tykkään. Nyt myös pää pysyy kropan mukana. Seksuaalisuus on avautunut kaikessa kirjavuudessaan, Haapkylä kertoo ja toteaa erotiikan olleen hänelle aina mutkatonta. 

Lähde: Gloria

Lue myös:

    Uusimmat