Mainos

Minkälaiset yllätystreffit herättelisivät sinun ja treffikumppanisi rakkauden? Osallistu ja voita matka Love Islandin finaaliin!

Minkälaisilla treffeillä sinä yllättäisit itsesi ja kumppanisi? Tee leikkimielinen testi ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa matkan Love Islandin finaaliin Espanjaan.

Oletpa sitten sinkku menossa ensitreffeille tai järjestämässä kahdenkeskistä aikaa pitkässä parisuhteessa, treffeillä kannattaa välillä ravistella rutiineja. Syttyäkseen ja kukoistaakseen rakkaus vaatii toisinaan herättelyä esimerkiksi uusien kokemusten ja elämysten parissa.

Aina ei siis kannata mennä syömään samaan kortteliravintolaan samoja tuttuja ruokia – välillä voi repäistä ja mennä vaikka seinäkiipeilemään tai lähteä illallisen sijaan aamutreffeille! Rutiineja rikkomalla innostutte treffeistäkin uudella tavalla ja saatte uusia puheenaiheita.

Tee alla oleva testi ja ammenna ideoita yllätystreffeille, joilla herättelet rakkautta. Tekemällä testin pääset kilpailulomakkeeseen. Kilpailussa voit voittaa Love Islandin virallisen kumppanin Pago Smoothien tarjoaman matkalahjakortin, jonka arvo on 1000 euroa. Voittaja voi ostaa lahjakortilla itse lennot Love Islandin kuvauspaikalle Espanjaan. Voittaja pääsee myös Love Islandin finaalin kuvauksiin, jotka ovat Esteponassa, Espanjassa 14.10.2019. Kisaan voit osallistua 27.9.2019 asti. Tutustu kisan sääntöihin täällä.

Kilpailu on päättynyt.

Lue myös:

    Uusimmat