Minkä vaatteen odotat palaavan muotiin? Naiset vastaavat

Millaisten vaatteiden toivoisit palaavan muotiin? MTV Lifestyle otti selvää, mitä vaatekappaleita naiset säästävät sen toivossa, että ne voisi vielä vetää trendikkäinä ylle.

Näin naispaneeli vastasi:

”Mikä vaate vaatekaapissasi on sellainen, jota et raaski heittää pois, koska odotat sen palaavan jonain päivänä muotiin?”, nimimerkki Muotipoliisi kysyy.

"Muotia en niinkään odota, mutta vanhojentanssiasuni upea, musta-lila goottimainen yläosa on edelleen kaapissa. Olen kerran käyttänyt sitä häissä iltapukuna. Odotan seuraavia häitä, joissa saan taas pyöriä liehuhihana!"
– Nainen, 28, sinkku

”Farkkutakki, jonka joskus ostin, kun viimein etsintöjen jälkeen löysin mallin, joka sopii tyyliini. En ole vuosiin käyttänyt takkia, mutta odotan denimin uutta tulemista.

Säilytän myös kaikki liian pienet vaatteet, jotka ovat joskus näyttäneet hyvältä päälläni. Kutsun niitä motivaatiovaatteiksi, joihin aion vielä joskus mahtua. Vaikka vaikuttaa hieman epätodennäköiseltä."
– Nainen, 32, sinkku

”Minulla ei välttämättä ole mitään sellaisia vaatteita kaapissa joiden toivoisin vielä palaavan muotiin. Yritän yleensä ostaa klassisia vaatteita, jotka eivät ainakaan hirveän nopeasti poistu muodista. Ennemminkin minulla on ehkä sellaisia vaatteita, joiden vaan toivoisin sopivan vielä joskus ylleni tai muuten vaan istuvan päälläni paremmin.”
– Nainen, 25, parisuhteessa

"Hääpukuani en aio hävittää, vaikkei minulla olekkaan tarkoitus sitä käyttää. Muuten minulla on kaapissa aika ajattomia vaatteita joita olen käyttänyt kauan ja uskon, että käytän jatkossakin.

Pyrin ostamaan vain klassisia vaatteita, ei hetkellisiä muotijuttuja. Jos sorrun sesonkituotteisiin, niin laitan ne nopeasti eteenpäin, en säästele ollenkaan. Nahkahameet ovat joka talvi suosikkivaatteitani. Mutta ne ovat aina muodissa ja toivonkin, etteivät ne koskaan mene pois muodista."
– Nainen, 34, naimisissa

”Hieman leveälahkeiset farkut. Kokeilin niitä jo eräs aamu, mutta eteisessä käännyin vielä kannoillani ja vaihdoin housut pilleihin. En uskaltanut ottaa sitä riskiä, että näyttäisin ihan juntilta.”
– Nainen, 28, sinkku

"Hyväkuntoisia kenkiä en heitä koskaan pois, koska jalkani koko ei oletettavasti enää muutu. Vanhat vaatteet vien kyllä kirpputorille mahdollisimman pian, koska vaatteille ei yksinkertaisesti ole tilaa.

Äidin vaatekaapista on kyllä löytynyt aikamoisia kasarihelmiä, joita en raaskisi heittää pois. Äidillä on muun muassa valkoinen mustapilkullinen mekko, jossa on vyötärökiristys, pitkät hihat ja valtavat olkatoppaukset. Se on oikeastaan ihan tyylikäs mekko! Mutta en kyllä laittaisi tällä hetkellä juhliin päälle."
– Nainen, 23, parisuhteessa

Lue myös:

    Uusimmat