Mainos

Ministeri ryöpytti suomalaisia – MTV3:n lukijat: Mieshän on aivan oikeassa

Moni uutisia lukenut suomalainen on saattanut tänään ottaa hieman nokkiinsa uusiseelantilainen ministeri Gerry Brownleen kommenteista.

Brownlee lateli maan parlamentissa kovaa tekstiä muun muassa suomalaisten murhatilastoista ja kouluttamattomuudesta. Kommentissaan hän totesi esimerkiksi, etteivät suomalaiset kunnioita naisia ja että maassamme pystytään juuri ja juuri huolehtimaan ihmisten toimeentulosta.

"Näistähän meidät maailmalla tunnetaan, valitettavasti"

Asia on puhuttanut paljon myös MTV3 Uutisten Facebook-sivuilla, jossa osa lukijoista on valmis kuittaamaan ministerin puheet täytenä höpö-höpönä.

Yllättävän moni näkee kuitenkin, etteivät Brownleen kommentit olleet aivan tuulesta temmattuja:

–Tottahan tuo talouspuolesta puhuu. Työttömiä ja talous köhii. Ja tätä kuristustaloutta haluttaisiin harrastaa lämpöisessä maassa, kansahan tulee silmille siellä.

– Onhan Suomessa ollut jo yli 20 vuotta pitkiä leipäjonoja ympäri maan, koulu- sekä rasismimurhia ja niin edelleen. Niistä meidät muualla maailmalla tiedetään ja tunnetaan, valitettavasti

– Mieshän on aivan oikeassa. --- Joka viikonloppu kännissä tapetaan ihmisiä Suomessa. Murhia tapahtuu todella paljon muihin länsimaihin verrattuna. Mies vain kertoi totuuden.

No, mutta sentään Suomi maailmankartalle!

Osa näkikin, että Brownleen kommenttien päivittelyjen sijaan Suomessa olisi hyvä keskittyä omien asioiden hoitoon.

– Jos nyt ensin kitkettäisiin rasismi ja muu tolloilu Suomen parlamentista ja oltaisiin sitten vasta huolissaan, mitä jossakin maailmanäärissä on meistä sanottu.

Eräs vastaaja löysi kuitenkin ministerin kommenteista myös positiivisen puolen:

– No, ainakin joku noteerasi Suomen...

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.