Minimekot: Nyt valloittaa lyhyt!

Näyttelijä Mia Ehrnrooth testasi kesän 2010 kuuminta häämuotia eli minimittaisia pukuja. Leikkisät minimekot tuovat mieleen menneet vuosikymmenet. Lyhyessä puvussa keräät katseet upeisiin sääriisi ja juhlit vapautuneesti!

Kapean Bellice-malliston morsiuspuvun helmassa vuorottelevat pitsikangas ja vekattu organza. Hopeahelmikaulakoru on Oz Jewelistä. Korvissa kimaltavat Sandbergin Aamukaste-timanttikorvakorut. Rainbow Clubin Heather-kengät sävytettiin kirkkaan sinisiksi.

Pyöreä morsiuskimppu on pehmeä ja pörröinen, se sopii mainiosti myös talvimorsiamelle. Pehmeät vihreät hännät ovat pantaheiniä, alla galax-lehtiä, keskellä maksaruohoa ja ympärillä keltaisia neilikan terälehtiä. Pantamainen hiuskoriste on valmistettu samoista kukista.

Agnesin minipuvun lyhyessä helmassa on monta tyllikerrosta. Pitsisaapikkaat tuovat tyyliin räväkkyyttä. Läpikuultavuus yhdistettynä hehkuviin väreihin, helmiin ja metalliin on punaisten Lalo Treasuresin korujen salaisuus. Kirjailtu huntu ja hauska hiuskoriste ovat näyttäviä. Achbergerin hiuskoristeen voi kiinnittää eteen tai nutturan päälle. Sari Puhton valmistama uniikki laukku on kotimaista käsityötä.

Kevyestä sifongista valmistettu Manon Fashionin glamourhenkinen puku on näyttävästi takaa pidempi. Huikeilla koroilla ja korokepohjalla varustetut Tesi-kengät antavat morsiamelle hieman lisäsenttejä. Korvissa säihkyvät Sandbergin Aamukaste-timanttikorvakorut ja nimettömässä valkokultainen Kuunsilta-sormus. Achbergerin strassikorut ja sulkalaukku täydentävät säihkyvän tyylin.

Kellohelmainen silkkipuku on päällä kevyt kuin unelma. Kokonaisuuden viimeistelee upea strassisolki vyössä. Hiukset sidottiin niskaan valkoisen ruusuhiusverkon avulla. Nimettömässä valkokultasormus Kuunsilta. Kaulalla näyttävän kokoisista etelänmeren helmistä koottu Rubensin kaulanauha. Lalo Treasuresin vihreä rannekoru ja korvakorut tuovat tyyliin kontrastia.

Morsiamelle suunnitellut Rainbow Clubin satiinitennarit voi sävyttää minkä värisiksi tahansa – joko häihin tai häiden jälkeen. Tennarit voi varata hääpäivänä myös vaihtokengiksi. Kun korkokengät alkavat puristaa, rocktanssit sujuvat vapautuneesti tennareissa.

Punainen morsiuskimppu on väreiltään vastakohtien kimppu, jossa jäisen kylmä hopealanka kohtaa hohtavan kuuman neilikan. Köynnös ympärillä on herttalyhty.

Sarah Daniellen lyhyt kotelopuku henkii vihkipukujen minimuotia. Vihkipuvun kauniita yksityiskohtia ovat ¾-hihat ja pääntien runsas strassikoristelu. Kampauksen viimeistelee Achbergerin kapea strassitiara.

Romanttinen tunikamallinen morsiuspuku täyttää kaikki tämän ajan muodin merkit. Leveä satiinivyö ja laajat pitsihihat korostavat naisellisen Lillyn puvun juhlavuutta. Kaulassa morsiamella on Jaana Tuomiston kierrätyskoruja. Lisäksi kaulalle kääräistiin pitkä makeanveden helminauha Rubensin Tahiti-helmillä. Pia Westerbergin sinisissä Cor-koruissa on sydänkuviot. Vihkisormessa Oz Jewelin Askel-sormukset.

Teksti: HÄÄT-lehti

Kuvat: Antti Ruusuvuori (Kuvat suurenevat klikkaamalla)
Stailaus: Kaarina Korventaka / HÄÄT-lehti
Meikki ja hiukset: Riia Koivisto/ FAB makeup – hair

Lue myös:

    Uusimmat