Miltä yhdyntä tuntuu? Naiset vastaavat

8:10

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Miksi naiset teeskentelevät orgasmin?

"Miltä se tuntuu, kun penis tulee vaginan sisään?" kysyy nimimerkki Tiedoton.

Näin naiset vastasivat

"Ei millekään, jos mukana ei ole tunnetta, esileikkiä ja kiihkoa – halua. Itse en syty pelkästä 'm*nasta', kyllä siihen vaikuttaa koko mies ja tunne miestä kohtaan. Tietysti myös koko vaikuttaa aavistuksen verran ja se, miten sitä käyttää, mutta ne ovat toissijaisia asioita."
– 34, parisuhteessa

"Lievästi epämukavalta tai kivuliaalta. Tämä on anatominen ominaisuuteni, joten tuskin kaikista tuntuu samalta. Jos homma etenee niin sanotusti hyvin, se tuntuu myös hyvältä ja mahtavalta."
– 32, parisuhteessa

"Kyllä seksi on ihana asia elämässä. Penis vaginassa tuntuu ihanalta, kuumalta ja haluttavalta. Lyö tajunnan oitis. Riippuu tietty henkilöstä, mutta oman tutun kumppanin kanssa on huikeata."
– 36, naimissa

"Se ihan ensimmäinen hetki, kun se penis nyt ihan oikeasti sinne tulee, on se paras. Sitä fiilistä ei voita juuri mikään. Ja kyllähän se koko toimitus aika ihanalta tuntuu, ei sitä voi kieltää. Oleellista on, että kumppanin varustus on juuri itselle sopivan kokoinen. Ilman kemiaa teknisesti hyvä suoritus ei kuitenkaan tunnu suoraan sanottuna juuri miltään."
– 32, parisuhteessa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja