Millainen alapään karvoitus on miehellä paras? Naiset vastaavat

Iso O - matka hekuman huipulle 8:10
 Miksi orgasmi on niin tärkeä asia? Miksi ajatellaan, että seksi loppuu, kun mies saa orgasmin?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Olen menossa treffeille ja uskon niiden päättyvän sänkyyn. Häpykarvani ovat päässeet kasvamaan puskaksi ja nyt olisi tarkoitus siistiä niitä. Pidän yleensä itselläni lähes posliinia, mutta antaako se miehestä huonon ensivaikutelman? Millaisen karvoituksen toivoisit löytäväsi avatessasi tuntemattoman miehen housut? Onko posliini miehellä turn-off?" kysyy nimimerkki Gilette.

Näin naiset vastasivat

"Haluaisin mitä tahansa muuta kuin täyden puskan."
​​​​​​​– 20, parisuhteessa

"Mieluummin posliini kuin pehko! Omaan makuun paras on siistitty versio, jossa kassit ajeltu, muu siistitty."
​​​​​​​– 41, sinkku

"Ei puska, mutta ei välttämättä tarvitse olla ihan posliinikaan. Parin millin sänki muualla, paitsi kivekset on hyvä olla sileät!"
​​​​​​​– 23, suhteessa

"Itse tykkään siistitystä karvoituksesta niin miehellä kuin itsellänikin. Mies toivoisi aina, että ajaisin posliiniksi ja hänen mieliksi ajankin, mutta minulle tulee liian lapsimainen olo täysin posliinissa. Tai jos miehellä on posliini, niin se on turn-off kyllä."
​​​​​​​– 22, parisuhteessa

"Posliini miehillä on ihan ok, jos se on kunnolla ajeltu. Jos häpykarvat ovat jo muutamia päiviä kasvaneet tai ne ovat huonosti ajellut, ne saattavat lyhyenä sängen tapaisena raapia naisen limakalvoja ja aiheuttaa kipua."
​​​​​​​– 19, seurustelusuhteessa

"Olen ehdottomasti sitä mieltä, että kaikilla kasvavat karvat alapäässä ja se on täysin normaalia. Lisäksi jokaisella on oikeus sheivata, tai olla tekemättä mitään niille, ja muiden mielipide ei saisi loppupeleissä vaikuttaa. Itse kuitenkin päädyin sheivaamaan vain miellyttääkseni ex-poikaystävääni."
​​​​​​​– 19, sinkku

"Karvattomat 'kulkuset' ovat kivat, häpykummulta kuitenkin saa löytyä karvoja, mutta ei mitään järjetöntä puskaan, eli lyhennetyt karvat!"
​​​​​​​– 34, avioliitossa

"Posliini miehellä on itselle turn-on. Paljon mukavampi harrastaa 'huulihölkkääkin', kun karvat eivät kutita nenää, ja suu ei ole täynnä niitä."
​​​​​​​– 22, kihloissa

"Posliini ei käännytä minua pois, mutta pidän itse siistitystä karvoituksesta miehellä."
​​​​​​​– 24, sinkku

"Tykkään kyllä miehisestä karvoituksesta muuten, esimerkiksi koskettelen suuseksin aikana mielelläni myös mieheni karvaisia reisiä tai karvaista vatsaa. Makuasioitahan varmasti on, mutta minulle posliini ei ole turn-off. Itse tykkään siistitystä alapäästä, silloin sitä on jotenkin kivempi kosketella, ja himokkaana suuseksin antajana siistittyä, tai jopa täysin posliinia, on kiva nautiskella."
​​​​​​​– 23, seksisuhteessa

"Jokaisen housun sisältö on erilainen. On törmätty puskasta posliiniin asti, eikä mikään niistä ole ollut tunnelman tappaja. Jokainen pitää sitä, minkä kokee mukavaksi. Kunhan muuten osaa naistaan käsitellä oikein, tunnelma säilyy."
​​​​​​​– 22, kihloissa

"Puska puun juurella ei haittaa yhtään, ei myöskään paljas maa. Karvoitus on oma asia. Tärkeintä on, että ihminen itse viihtyy kehossaan ja tuntee olonsa hyväksi. Seksikkyys tulee niin paljolti sisältä, että karvoituksen määrä on ihan sivuseikka."
​​​​​​​– 43, avioliitossa

"Karvoituksen määrällä ei minulle väliä; pääasia, että mies on itse kroppaansa tyytyväinen. En ymmärrä, miksi posliini antaisi miehestä jotenkin huonon ensivaikutelman? Kovin rehottava puska siinä mielessä vähän 'yöks', että suuseksissä (pitkät) karvat irrotessaan ja suuhun joutuessa ovat vähän ällöjä ja niitä on kesken puuhastelun ikävä alkaa onkimaan suusta. Siistitty/lyhennetty tai posliini siinä mielessä paras ratkaisu."
​​​​​​​– 48, sinkku

"Siistitty karvoitus tai posliini täytyy olla miehellä alapäässä. En ikinä voisi harrastaa seksiä 'pusikkopeniksen' kanssa."
​​​​​​​– 42, sinkku

"Täysin posliini olisi turn-off, mutta siistitty on aina mahtava yllätys. Itse kuulun niihin naisiin, joille karvat ovat olleellinen osa miehen ulkonäköä ja niitä saa ja pitää olla. Toki liika on liikaa."
​​​​​​​– 24 parisuhteessa

"Ei mielellään ihan posliinia. Seuraavana päivänä se on jo sänki ja muutenkin tulee väkisinkin pikkupoika mieleen täysin karvattomasta. Luonnollinen paras!"
​​​​​​​– 23, parisuhteessa

"Itse tykkään, että miehellä on jokin verran karvaa. Ei se turn-off ole, vaikka olisi puska tai täysin posliinikaan."
​​​​​​​– 25, kihloissa

"Tottahan se on, etteivät karvat suuseksin aikana ole mahdottoman mukavat. Itse henkilökohtaisesti en haluaisi ottaa karvaisia kiveksiä suuhun. Muuten ei ole väliä."
​​​​​​​– 24, avoliitossa

"Yllätyin, että tällainen asia mietityttää. Henkilökohtaisesti en varmaan erityisemmin kiinnittäisi asiaan huomioita ('karvoilla tai ilman'). Muut asiat olisivat todennäköisesti siinä vaiheessa mielessä."
​​​​​​​– 36, avioliitossa

"Miehellä kuuluu olla siistitty karvoitus. Posliinikaan ei haittaa tee, mutta omasta mielestä siistitty on kiva. Liian iso puhakka siellä alhaalla itseäni kuvottaisi esimerkiksi suuseksissä."
– 22, sinkku

"En minä syö kiivi-hedelmääkään karvoineen, joten ei miehen trimmaus/karvattomuus haittaa ollenkaan! Olisi epämiellyttävää antaa suuseksiä, jos ensin joutuisi vaeltamaan viidakon läpi ja joutuisi kakomaan karvapalloa suusta kuin kissa. Satunnaisesti toki karvoja saa olla, mutta mielestäni kivempi on vähemmän tai ei ollenkaan. Ja uskallan toivoa tätä mieheltänikin, koska myös itse näen vaivaa sen eteen."
​​​​​​​– 30, avoliitossa 

Mitä itse haluaisit kysyä naisilta?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat