Miley Cyrus erosi jälleen – kymmenen kuukauden suhde australialaisrakkaan kanssa tuli tiensä päähän

Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa suhdekuvioistaan. 

Laulaja Miley Cyruksen, 27, ja australialaislaulaja Cody Simpsonin, 23, romanssi on tullut päätökseen. Lähde vahvistaa People-lehdelle, että rakkaus tuli tiensä päähän kymmenen kuukauden yhdessäolon jälkeen muutama viikko sitten. 

Ero tuli koko kansan tietoisuuteen vain tunteja ennen kuin Cyruksen uusi single Midnight Sky julkaistiin. 

Aiemmin tässä kuussa australialaistähti julkaisi Instagramin tarinoissa rakkaudenosoituksen Cyrusille. Hän kirjoitti "rakastunut parhaaseen ystävääni" yhteiskuvan yhteyteen. 

Cyrus kertoi kesäkuun lopussa julkisuudessa, että on ollut raittiina kuusi kuukautta. Simpson, 23, antoi tukea hänelle asiassa. 

– Hän on erittäin onnellinen treffaillessaan Codya. Hän elää myös puhdasta ja terveellistä elämää ja hän tukee Mileyn raittiutta, lähde kertoi lehdelle. 

Pariskunta alkoi treffailla vuoden 2019 lokakuussa Mileyn erottua lyhytaikaisesta suhteesta bloggari Kaitlynn Carterin kanssa. Sitä ennen laulajatähti otti avioeron näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa elokuussa. 

Cody kertoi helmikuussa In Style Australiassa olevansa myös raitis. 

– Olen nykyään kiinnostunut enemmän immersiosta (videopeleihin uppoutumisesta) ja hyvästä olosta, sekä siitä, että tunnen oloni selkeäksi ja avoimeksi. Huomasin, että raittius auttaa tähän, hän kommentoi lehdelle. 

– En voi sanoa, että aion olla selvinpäin loppuelämääni tai ensi vuoteen, mutta tällä hetkellä se tuntuu hyvältä, hän jatkoi.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja