Miley Cyrus tutki sukunsa mielenterveysongelmia ja päihdehistoriaa – on ollut nyt puoli vuotta raittiina

Laulajatähden tukena on ollut hänen poikaystävänsä Cody Simspon. 

Laulajatähti Miley Cyrus, 27, paljasti viime viikolla olleensa raittiina kuusi kuukautta. Dailymailin mukaan hänen nykyinen poikaystävänsä australialaislaulaja Cody Simspon, 23, antaa tukea hänelle asiassa. 

– Hän on erittäin onnellinen treffaillessaan Codya. Hän elää myös puhdasta ja terveellistä elämää ja hän tukee Mileyn raittiutta, lähde kertoo lehdelle. 

Pariskunta alkoi treffailla vuoden 2019 lokakuussa Mileyn erottua lyhytaikaisesta suhteesta bloggari Kaitlynn Carterin kanssa. Sitä ennen laulajatähti otti avioeron näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa elokuussa. 

Cody kertoi helmikuussa In Style Australiassa olevansa myös raitis. 

– Olen nykyään kiinnostunut enemmän immersiosta (videopeleihin uppoutumisesta) ja hyvästä olosta, sekä siitä, että tunnen oloni selkeäksi ja avoimeksi. Huomasin, että raittius auttaa tähän, hän kommentoi lehdelle. 

–En voi sanoa, että aion olla selvinpäin loppuelämääni tai ensi vuoteen, mutta tällä hetkellä se tuntuu hyvältä, hän jatkoi.

Miley kertoi Varietyn podcastissa, että inspiroitui elämään raitista elämää, tutustuttuaan hänen sukunsa päihdehistoriaan ja mielenterveysongelmiin. 

– Olen ollut raittiina viimeiset kuusi kuukautta. Aluksi äänihuulten leikkauksen takia, mutta olen miettinyt paljon äitiäni. Äitini on adoptoitu ja olen perinyt häneltä joitain tunteita, kuten hylkäämisen tunteen. Haluan todistaa, että olet haluttu ja arvokas.

– Isäni vanhemmat erosivat hänen ollessa kolmevuotias, joten isäni kasvatti itseään. Tutkin paljon perhehistoriaa, jossa on paljon päihdehistoriaa ja mielenterveysongelmia koskevia haasteita. Joten olen pyöritellyt mielessäni sitä kysymystä, että miksi olen tällainen kuin olen. Ymmärtämällä menneisyyttä ymmärrämme tulevaisuuden paljon selkeämmin. Mielestäni terapia on tärkeää, hän jatkoi haastattelussa. 

Miley samassa kuitenkin myönsi, että päihteettömänä oleminen on haastavaa ikänsä puolesta, mutta raittiina oleminen on paljon miellekkäämpää kuin krapulassa herääminen.

 Laulaja sairasti lokakuussa angiinan, minkä myötä lääkärit huomasivat hänen äänihuultensa tarvitsevan operointia. Häneltä leikattiin äänihuulet viime vuoden lopussa

Lähde: Dailymail

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja