Miksi nainen käyttää seksiä vallan välineenä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Minkä takia nainen käyttää seksiä niin paljon vallan välineenä? Minkä takia on 'antamatta', vaikka itsekin haluaisi... Sitten, kun mies lähtee kotoa, ollaan himoissaan r*nkkaamassa, kun mieli olisi tehnyt. En ole koskaan ymmärtänyt", ihmettelee nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi!

"Ehkä jotkut naiset käyttävätkin, mutta heillä taitaa olla muitakin ongelmia niin itsensä kanssa kuin parisuhteessakin. Vaihtamalla paranee, tai sitten syy löytyy itsestäsi."
– 43, naimisissa

"En ole kyllä ikimaailmassa tuollaiseen toimintaan törmännyt. Joko itse sekä ystäväni olemme hyvin seksuaalisia ja 'annamme' (ja samalla myös saamme...) seksiä aina, tai oikeasti kyseessä on vain miesten liikkeelle laittama urbaanilegenda."
– 26, naimisissa

"Olet ehkä ymmärtänyt jotain väärin. Jos nainen on 'himoissaan r*nkkaamassa', kun mies lähtee kotoa, niin miehen taidoissa on melko varmasti jotain vialla tai hänen kosketuksensa kuvottaa. Kyse ei ole mistään vallasta. Nainen ei ole antamatta (sinulle), vaikka itsekin haluaisi (sinua). Nainen on antamatta (sinulle), koska ei halua (sinua)."
​​​​​​​– 32, sinkku

"Mielestäni tässä ei ole kyse vallasta, vaan siitä, ettei seksinne ole hyvää. Jos haluan, niin myös ilmaisen sen. Jos sen sijaan en saa, mitä haluan, niin annan sitten haluamani itse itselleni. Eli jokin suhteessanne mättää, eikä se ole mikään "vedänpäs tässä kiusallani käteen, koska haluan kostaa miehille" -valtataistelu. Mielestäni paljon kertoo jo käyttämäsi termistö 'olla antamatta', kuin nainen olisi joku kahvilan tarjoilija, jonka tehtävä on tuoda sinulle se, minkä haluat. Että mitäpä jos itse antaisit naiselle sen, mitä hän haluaa, etkä syyttäisi itsekkyydestä ja vallalla kikkailusta."
– 32, parisuhteessa

Alla näet ensi viikon kysymyksen – miten sinä vastaisit siihen? Jos haluat osallistua, vastaa alla olevalla lomakkeella. Parhaat vastaukset pääsevät mukaan juttuun:

"Saako miehellä olla alapäässä karvoja, tai saako mies vastaavasti olla karvaton? Entä, jos ajelee kaikki kainalokarvat pois – mitä tästä ajattelet?" kysyy nimimerkitön.


***


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja