Miksi miehet seuraavat vähäpukeisia naisia Instagramissa? Miehet vastaavat

1:37

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Video: Suuteleminen on ihanaa, joten miksi mies ei halua suudella seksin aikana? 

"Miksi miehet seuraavat sosiaalisessa mediassa tilejä, joilla esiintyy vähäpukeisia naisia? Eikö omassa puolisossa ole tarpeeksi, miettiikö mies, miltä puolisosta tuntuu?" kyselee nimimerkki Llaa.

Näin miesraati vastasi

"En osaa sanoa tähän yhtään mitään, koska en seuraile tällaisia tilejä. Olenko yksittäistapaus?"
– 28, sinkku

"Silmiä hivelee kaunis nainen. Se ei tarkoita, että oikeasti haluaisit sitä."
– 48, avioliitossa

"Siksi, koska mies rakastaa naisten vartaloita. Niiden katselu piristää päivää, ja saa miehen tuntemaan mieheltä. Oma naisen vartalo on onneksi paras, mutta tiirailla voi muitakin. Se nyt kuuluu vaan miehen luontoon."
– 34, parisuhteessa

"Oikein lahjakkaan hölmö kysymys. Miksi naiset seuraavat myös itseään kiinnostavia mieshenkilöiden tilejä? Olipa kysymys ulkonäköön liittyvästä vetovoimasta, varallisuudesta tai vallasta, meitä ihmisiä kiinnostaa toisten ihmisten tilanne, vetovoima, kauneus, komeus, varallisuus, menestyminen tai epäonnistuminen.

Itse olen toiminut reilusti ja rehellisesti niin, että kerron puolisolle suoraan, että käyn säännöllisesti katsomassa tiettyjen kiinnostavien ihmisten medioissa, koska heissä on jokin tietty kiinnostava asia. Suurin vale on kertoa puolisolle, että kukaan muu tällä pallolla ei ole seksuaallisesti kiihottava kuin hän.

Seurattavien medioiden kohteina on myös naismalleja, jotka tuottavat alastonkuvia ja -videoita. Niitä on itseasiassa erittäin mukava katsoa puolison kanssa ja kertoa suoraan, että mikä niissä on kaunista ja kiihottavaa ja mikä ei. Puolisolta tulee myös tällöin niihin oma näkemys, ja samalla hän ymmärtää, mikä miestä kiinnostaa ja mikä ei. Kannattaa olla ennemmin rehellinen kuin enkeli toiselle."
– 37, parisuhteessa

"Mieheen on sisäänrakennettu visuaalinen kiinnostus. Upeat autot ja kauniit naiset, samaa kategoriaa."
– 40, ei suhdestatusta

"Kyse ei ole siitä, etteikö oma puoliso riitä. Joskus on kiva katsella muitakin, saman sallin vaimollekin. Ihmeellistä vöyhötystä tuo, ettei saisi vähäpukeisia tai alastomia ihmisiä katsella, vaikka olisikin parisuhteessa; melkoisen huonosta itsetunnosta viestii siitä suuttuminen. Ei kuvien katsominen tarkoita, että juoksisin muiden naisten perässä, kun silmä välttää."
– 28, naimisissa

"Muiden naisten vartaloiden katselu ei ole pois omalta tyttöystävältä/vaimolta. Se on yksinkertaisesti lajille ominainen käytöspiirre: tutka on päällä aina, paitsi ehkä suurimman ihastumisen aikana."
– 48, seurustelee

"Kysymys on hyvä, mutta vastaukseni saattaa olla tylsä. Miehet pitävät kauniista naisista, koska kauneus on osoitus hyvästä geeniperimästä, jota taas lähes jokainen mies on halukas levittämään. Miehet kun haluavat naida koko ajan, vaikka väittäisivät puolisolleen mitä tahansa. Mitä kauniimpi nainen, sitä enemmän viisari värähtää. Naisen voi olla vaikea ymmärtää miehen mielessä pyörivien asioiden yksinkertaisuutta. Itse asiassa itsekin toisinaan hämmästyn esimerkiksi työporukan limaisia juttuja, vaikka ala on akateeminen, umpitylsä ja kaikenlainen korrektius seinään kirjoitettu."
– Herra 47, naimisissa​​​​​​​

Mitä itse haluaisit kysyä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja