Miksi miehet eivät koskaan halua lähestyä minua? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miehet eivät lähesty minua? Onko tukevampi (ei siis lihava) nainen niin vastenmielinen?" kysyy nimimerkki K.

Näin miesraati vastasi

"Kai suurin syy on siinä, että enemmistö miehistä tykkää hoikista naisista. Tai tällainen tuntuma minulla on. Hoikkia naisia taas pokaavat yleensä itsekin suht hoikassa kunnossa olevat miehet. Ja musta tuntuu, että miehet, jotka ovat itse hieman pyöreitä eivät uskalla pokata oikein ketään naista. Eli siinä tapahtuu sitten niin, että hieman tukevammatkin naiset jäävät vähälle huomiolle.

Voi olla myös niin, että tukevilla ja lihavilla naisilla on painonsa ja ulkonäkönsä takia hieman hoikkia heikompi itsetunto ja se myös vaikuttaa aika paljon siihen, kuinka haluttava nainen on. Eli pitäisi pystyä skippaamaan ulkonäköpaineet ja mennä vain pää pystyssä, olivat vallitsevat kauneusihanteet mitä tahansa."
– 38, naimisissa

"Hyvä K: olipahan niin huonosti aseteltu kysymys, joten vastaus on samanlainen. Tukevat naiset eivät ole sen vastenmielisempiä kuin muunkaan muotoiset, joten sinun on oltava muuten luotaantyöntävä: kauhea haju, riihipirun näköinen, pihtarin maineessa. Saat valita, tai sitten vaan liikut aivan väärissä porukoissa. Tavallinen kyntäjä ei vakoaan valkkaa..."
– 46, naimisissa

"Lähdetään siitä, että osa miehistä tarvitsee alkoholia vereensä, jotta uskaltautuu sanomaan edes "moi". Mitä tulee vartalon muotoon, niin kaikilla meillä on omat makumme; se ei tarkoita, että joku toinen olisi mielestämme vastenmielinen, vaan meille kolahtaa tietyntyyppiset naiset. Se, kuinka ihminen kantaa itseään, on paljon oleellisempaa kuin vartalon muoto. Esimerkiksi itseään negatiivisessa valossa kommentoiva ihminen on vähemmän kiinnostava kuin sellainen, jolla kuppi on puoliksi täynnä. Mutta vaikka mies ei lähesty sinua, niin eihän se tarkoita, ettetkö itse voisi lähestyä miestä. Joskus se nimittäin on miehen mieleen, kun nainen tekee aloitteen."
– 34, sinkku

”Toiset tykkää äidistä, toiset tyttärestä. Jokaiselle on aina ottajansa. Itse pidän pitkistä naisista. Ehkä just siksi, kun itse olen tällanen 169,5 cm pitkä. En ole lihava, en laiha, en myöskään ole atleetti, mutta en myöskään ole mikään tykkihevonen, mistään. Kiva kylläkin. Urheilen.

Naisella painokin saisi olla ok. Paino on tavallaan silti sivuseikka. Joskus itse vaan alkaa miettiä liikaa ja toivomaan. Voisin seurustella naisen kanssa, joka on hiukan tukevampi, kunhan pitää muutoin itsestään huolta ja yrittää tehdä muutakin kuin laiskotella sohvalla. En siedä laiskaa, mutta en kestäisi adhd-tyyppiäkään..

Ei tukeva todellakaan ole vastenmielinen. Jotenkin tuntuu, etteivät miehet tällä hetkellä osaa lähestyä muutenkaan ketään, kokoa edes miettimättä. Odotetaan jenkkityyliin sitä täydellistä kissaa, mutta monesti sellainen odottelu johtaa käsityöhommiin.

K, en toki tiedä/tunne sinua, mutta uskon, ettei sinulla ole minkäänlaista hätää. Luota ja usko itseesi. Sellainen kiihottaa miehiä paljon enemmän kuin kilot ja sentit. Kuvankauniit parit, joilla ulkonäkö merkitsee paljon enemmän kuin kilot... Ne aika monesti vetävät kolisten karikolle, varsinkin, kun se oikea persoona tulee esille sieltä kauneuden alta. Pinnallisuus on kaikista pahinta. Persoonaan rakastuu kuitenkin ennemmin, ja enemmän. Rakastuminen tulee yllättäen, ja rakkaus ei tunne rajoja eikä kiloja.

Jos dokumenttien mukaan joku voi ja haluaa harrastaa seksiä Eiffel-tornin kanssa, ja jopa rakastaa sitä, niin kyllähän muilla vikaa voi vain olla omassa suppeudessa. Aivan varmasti sinulle ja minulle on olemassa joku jossain. Ottaisitko muuten itse miehen, jonka paino on 111kg, ei läski mutta tukeva?"
– 49, sinkku

"En usko, että syy siihen löytyy ulkomuodostasi, vaikka itse niin ajattelet. Olen itsekin isokoinen, mutta silti kauniitkin naiset lähestyvät minua. Voisiko syy olla esimerkiksi käyttäytymisessäsi, tai siinä, miten muuten tuot itsesi esille? Ihmisen loppujen lopuksi tekee kauniiksi se, mitä hän on sisältä, eikä se, miltä ulkoisesti näyttää. Itsetunto ja varmuus, tai sen puute huokuu ihmisestä ulospäin ja se on yksi tärkeimmistä asioista, mihin huomion kiinnitämme. Luota itseesi ja käyttäydy normaalisti."
– 38, sinkku


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja