Miksi lähdit mukaan Kotia kohti -sarjaan, sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen?

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen on mukana AVAn maanantaina 25.3. starttaavassa Kotia kohti -sarjassa, jossa hän yhdessä kiinteistönvälittäjä Mira Kasslinin kanssa etsii kymmenelle suomalaiselle asunnon ja sisustaa sen kodiksi. Miksi sisustussuunnittelija lähti mukaan sarjaan?

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykösen ja kiinteistönvälittäjä Mira Kasslinin yhteistyöprojektit saivat uuden muodon, kun asumisen ammattilaiset saivat idean yhteisestä televisio-ohjelmasta nimeltä Kotia kohti.

– Meidän yhteistyökuvioidemme perusteella pallottelimme ideaa yhteisestä ohjelmasta, jota olisi hieno tehdä, joten lähdin innolla mukaan, Pyykönen kertoo.

Sisustussuunnittelijan ja kiinteistövälittäjän muodostama tiimi on lyömätön monimutkaisilla asuntomarkkinoilla, ja Pyykönen uskoo, että Kotia kohti pystyy tarjoamaan ennennäkemättömän kokonaisvaltaisia ratkaisuja ohjelmassa kotia etsiville suomalaisille.

– Työmme liittyvät vahvasti toisiinsa ja huomasimme myös henkilökohtaisella tasolla, miten hyvin osaamisemme täydentävät toisiaan, Pyykönen jatkaa.

Kotia kohti -sarjan kuvausten edetessä moni asia on yllättänyt rautaisen ammattilaisenkin. Pyykönen on ollut hämmästynyt siitä, kuinka paljon tunteita suomalaiset voivat liittää asuntoonsa.

– Se on ollut yllättävää, kuinka vaikeaa se uuteen kotiin muutto voi välillä olla, vaikka on motivoitunut ja innostunut. Vanhasta luopuminen voi olla todella hankalaa, Pyykönen toteaa.

Kiinteistövälittäjänä toimiva Kasslin on niin ikään yllättänyt Pyykösen ammattitaidollaan. Pyykönen on saanut huomata, että mitä raha-asioihin tulee, kokemus alalla voi olla kultaakin kalliimpaa.

– Mira on yllättänyt minut ihan täysin siinä, että miten pitkälle se penni saadaan venymään, Pyykönen kertoo.


Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


Lue myös:


AVA / Heli Kuitunen

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja