Mainos

Miksei mies jaa aikuisviihdekokoelmaansa kanssani?

Selailet yhteistä tietokonettanne, ja törmäät rakkaan kumppanisi luomaan, aikuisviihdettä sisältävään kansioon. Mokoma on kaiken lisäksi suojattu salasanalla. Miten tästä eteenpäin?

Aikuisviihde tulisi jakaa puolison kanssa omasta halusta, ei siksi, että suhteen toinen osapuoli painostaa ja vaatii.

Kumppanin katselema materiaali voi olla hänelle hyvin henkilökohtaista ja monilla tunteilla ladattua, muistuttaa nerve.com. Et voi olettaa, että hän ojentaisi moisen paketin sinulle iloiten vain siksi, että huutaen vaadit sitä.

On helppoa sanoa "haluan nähdä kaiken, ei se järkytä minua". Kun sitten saa nähdä mainitsemansa "kaiken", olo voi yhtäkkiä olla aivan toinen: miksi hän katsoo juuri tuon näköisiä naisia, enkö minä riitä, onko tuo edes normaalia?

Suuri osa miehen materiaaleista voi tuntua kiinnostavalta ja kiihottavalta, mutta voit myös hämmentyä hänen aikuisviihdemieltymyksistään. Haluatko todella tietää, mitä hän katsoo? Älä lupaa kestää ja ymmärtää kaikkea, sillä et luultavasti pysty pitämään lupaustasi.

Kenen ongelma?

Jos jokin materiaalissa häiritsee sinua, ongelma ei ole kumppanisi. Se, että hän haluaa katsella tietynlaista aikuisviihdettä, ei tarkoita, että hän haluaisi kokeilla tallenteiden esittämiä akteja omassa elämässään. Jos hän haluaakin kokeilla jotakin nauhoitteesta saamaansa ideaa, aloitteen täytyy tulla häneltä – kyse on kuitenkin hänen fantasiastaan.

Muista, ettei mies ole rakastunut aikuisviihteessä näytteleviin henkilöihin. On erittäin epätodennäköistä, että hän edes tapaisi heitä tosielämässä, tai todella fantasioisi heistä aina, kun harrastatte seksiä. Itse asiassa sinä luultavasti ajattelet miehen erotiikkakokoelmaa useammin kuin hän itse!

Puolitiehen vastaan

Kumppanisi tulisi kuitenkin tulla sinua puolitiehen vastaan. Pyydä, että edes kokeilisitte katsoa eroottista materiaalia yhdessä. Tietokoneelle voi luoda oman kansion niille filmeille, jotka kiinnostavat teitä molempia. Lupaa lakata kiusaamasta häntä aikuisviihdepiilosta, jos hän vain antaa sinun osallistua edes joidenkin videoiden katseluun.

Miesystäväsi on ihminen, ja toisinaan hänellä tulee olemaan seksuaalisia ajatuksia, joiden pääosassa et ole sinä. Olemme pahoillamme, mutta niin se vain on! Paras tapa suhtautua aikuisviihteitään jemmailevaan miesystävään lienee välinpitämättömyys. Koska asialle ei voi mitään, miksi tuhlaisit aikaasi sen ajattelemiseen?

Aikuisviihdekokoelman kyttääminen ja jossitteleminen on hedelmätöntä ja vie vain aikaa. Lopulta aluksi pakotetulta tuntunut ihan sama -asenne alkaa kantaa hedelmää, sillä yllättäen elämä jatkuu, vaikka kotikoneellanne onkin erotiikkapätkiä.

MTV3/Helmi

Lähde: Nerve.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.