Mainos

Miksei Janet Jackson vanhene?

Poppari Janet Jacksonin ulkonäkö ihmetyttää. Vuodet vierivät, mutta hän näyttää edelleen lähes samalta kuin parikymppisenä.

Janet Jackson, 44, on ollut viihdealalla koko ikänsä. Hänet on listattu Madonnan jälkeen kaikista menestyneimmäksi naisartistiksi ja lisäksi hänet tunnetaan toki menehtyneen Michael Jacksonin sisarena.

Nykyään ihmetystä aiheuttaa Janetin ulkonäkö: miten hän 44-vuotiaana voi näyttää edelleen lähes samalta kuin 20 vuotta sitten?

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Näissä 90-luvun alkuaikoina otetuissa kuvissa Janetilla on ajanmukainen tyyli: muhkeat hiukset, hiusdonitsi ja ruskeaa huulipunaa. Jos jättää kuitenkin ajattelematta itse tyyliä, Janet on kasvoiltaan hyvin samannäköinen kuin 20 vuotta myöhemmin otetuissa kuvissa. Jo 90-luvun alussa oli kuitenkin selvää, että Janet on leikkauttanut nenänsä veljensä tavoin kapeammaksi.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

2000-luvulla, yli kymmenen vuotta myöhemmin, Janet on vain hieman vanhemman näköinen. Tähden nenä näyttää siltä, että se on mahdollisesti leikattu uudestaan. Lisäksi Janet on otattanut silikonirinnat, jotka tulivat vuonna 2004 tutuiksi varsin suurelle yleisölle: Justin Timberlake paljasti Janetin rinnan suorassa konserttilähetyksessä. Asiasta käytiin oikeutta vielä monta vuotta myöhemmin, koska rintavilautus oli liikaa osalle amerikkalaisista tv-katsojista.

Wireimage/AOP

Wireimage/AOP

Muutos vuodelle 2010 on kuitenkin hyvin pieni. Janet Jackson näyttää varsin samalta kuin 2000-luvulla otetuissa kuvissa, eikä ero 90-luvullakaan otettuihin kuviin ole suuri. Tähden iho hehkuu eikä kasvoilla näy juuri ryppyjä. Onko salaisuus kauneuskirurgiassa vai luontoäidin antamissa uskomattomissa geeneissä? Asiasta käydään keskustelua tähtien plastiikkakirurgisiin operaatioihin erikoistuneilla sivustoilla, mutta Janetin kauneuden salaisuuden tietänee vain tähti itse.

Kuvat: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.