Mikkosista elokuva?

Timo T.A. Mikkonen perheineen elää kesäisissä tunnelmissa. Toimintaa suveen tuovat myös televisio- ja elokuvakuvausryhmät, jotka aloittavat kuvaukset Mikkosilla Myrskylässä. Timo T.A. on toistaiseksi valkokangasprojektista vaitonainen.

− Ei tällä kertaa tätä enempää. Tulokset näkyvät aikanaan julkisuudessa, Timo T.A. vihjaa.

Muilta osin työrintamalla Mikkosten Media-yritystoiminta on sananmukaisesti päivittäistä. Sekä Nina että Timo T.A. kirjoittavat kolumneja asiakkailleen. Oy Timo T.A. Mikkonen Communications valmisti myös tilaajalle uuden esiintymisopetusohjelman.

− Kesän aikana pyrimme myös viettämään hetkiä ystäviä tavatessa ja akkuja ladatessa siinä missä yrittäjyydeltä ehdimme, Timo T.A. lisää.

Takana aktiivinen talvi

Timo T.A. ja Nina perheineen nauttivat viime talvena lumesta ja pakkasesta täysin siemauksin, kuten moni muukin liikunnallinen huusholli. Myrskylän Pilvilinnan mäellä riitti suksien suihketta vaikka muille jakaa. Kelkkailuennätykset myös mäen laelta portille lyötiin.

Mikael, 8 ja Matias, 7 sekä hyppäsivät K-7-kotimäestään että hiihtivät metsän siimeksessä ahkerasti. Me vanhemmat Mikkoset yritimme pysyä perässä. Sen verran oli vanhaa mäkikuntoa jäljellä, että pääsin vielä laskemaan ladut mäkeen, kertoo Timo T.A. tyytyväisenä.

– Koulupoikien mukana tulivat kotiin myös kotoiset lasten sairaudet, etenkin minulle, mutta kyllä niistä vihdoin selvittiin. Talvi oli vauhdikas vuodenaika myös nelijalkaisillemme. Saksanpaimenkoira Hurja ja maalaiskissa Hessu olivat aktiviteeteissa mukana innokkaasti, kertoo Nina.

– Lumitöitä riitti. Jos oli pulkkamäki laskukunnossa 3 kuukautta, niin sai ahkeroida myös ATV:lla lumitöissä. Vaan ei sellaista pyryä, ettei lopulta olisi kotipihalle päästy, lisää Timo T.A.

Hyötyliikuntaa ja urheilutreenejä

Kevät, sitten kun se vihdoin tuli, mahdollisti myös kotisavotan.

– Timo kaatoi koko joukon koivuja saunapuiksi. Kokosimme myös risut yhdessä talteen koko perheen voimin. Sitä voi sananmukaisesti kutsua hyötyliikunnaksi, joka tuntui joka puolella kehoa. Nyt olemme päässeet jo metsässä lenkkeilyn pariin, Nina kertoo.

Mikkosten pojat ovat kurvailleet jo runsaan kuukauden päivät maastopyörillään poluilla. Vauhti, jos onneksi taidotkin, ovat lisääntyneet sitten viime suven.

Toukokuun loppupuolella pojat ovat myös esiintyneet koulun juhlissa oikein urakalla.

– Mikael oli Myrskylän ala-asteen hienossa Sirkus-produktiossa merirosvokapteenin roolissa. Matias puolestaan esitti Myrskylän esikoulun kevättapahtumassa sekä steppausta Mikkosten maailman tyyliin että lauloi rokkinumeroitaan, Nina kertoo.

Pojilla jatkuu myös uimakoulu, jossa Mikael ja Matias aikovat parantaa taitojaan. Vesi on ollut jo lupaavan lämmintä. Myrskylän Myrskyn Sisulisäkisat jatkuvat legendaarisella urheilukentällä. Nuoret Mikkoset aikovat jatkaa viimekesäiseen tyylin, tavoitteena taas palkintopokaalit.

– Ohjelmassa on myös pesä- ja jalkapalloa. Matias pelaa Brasilian ja Mikael Saksan väreissä, Timo T.A. sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja