Mikko Rantasen uskomaton tehotahti ei hyydy – suomalaistähti vankisti asemiaan NHL:n pistepörssin piikkipaikalla

Colorado Avalanchen tähtihyökkääjä Mikko Rantanen vietti kolmen tehopisteen iltaa, kun Colorado hävisi Vancouver Canucksille jatkoajalla lukemin 6-7.

Pääkuvan videolla kuvaa Helsingissä pelatusta Winnipegin ja Floridan ottelusta.

Rantanen jatkoi hurjaa pistetehtailuaan saalistamalla kolme syöttöpistettä. Rantanen oli mukana rakentamassa joukkueensa toista ja kolmatta osumaa toisessa erässä.

Päätöserän lopussa Rantanen merkkautti vielä yhden syöttöpisteen Nathan MacKinnonin 6-5-johtomaaliin, kun ottelua oli jäljellä enää puolitoista minuuttia.

Vancouverin ruotsalaislupaus Elias Petterson toi kuitenkin isäntäjoukkueen vielä tasoihin ajassa 59.24. Pettersson nakutti ottelussa peräti viisi tehopistettä. Myös Vancouverin Markus Granlund onnistui ottelussa maalinteossa.

Rantanen on aloittanut NHL-kauden todella upeasti. 22-vuotias suomalaistähti johtaa koko NHL:n pistepörssiä tukevasti kolmen pisteen erolla kakkosena olevaan MacKinnoniin. Rantanen on iskenyt 14 pelaamassaan ottelussa hurjat 24 (5+19) pistettä.