Mikko Mannerin SHL-seura synkässä tappiokierteessä – leijonaluotsilta suoraa puhetta: "Johdon ei tarvitse sääliä minua"

SHL-seura Brynäsin päävalmentaja Mikko Manner on ajautunut tukalaan tilanteeseen, sillä Brynäs tarpoo viiden ottelun tappioputkessa.

Manner toimii toista kauttaan Brynäsin päävalmentajana. Ensimmäisellä kaudella Brynäs selvitti tiensä pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, mutta matka tyssäsi heti Örebrota vastaan pelatussa ottelusarjassa.

Tämä kausi on ollut haastava. Brynäs on SHL:ssä viivan alapuolella sijalla 13 ja joukkue taistelee tosissaan välttääkseen putoamiskarsinnat.

Lauantaina joukkue koki kuitenkin jo viidennen perättäisen tappionsa, mikä veti päävalmentaja Mannerin mielen matalaksi. Leijonienkin valmennusryhmään kuuluva luotsi tiedostaa, että kehnot tulokset ovat luoneet epävarmuutta päävalmentajapestin jatkumisen ylle.

– Olen aina ankara itselleni. Olen pettynyt itseeni, kun en ole pystynyt auttamaan joukkuetta. Se tuntuu pahalta, mutta samaan aikaan se myös kuuluu tähän. Katson aina eteenpäin ja keskityn asioihin, joihin voin vaikuttaa. Jos tehdään muutoksia, jotka vaikuttavat asemaani, tiedän sen kuuluvan lajiin, Manner kommentoi ruotsalaislehti Gefle Dagbladille.

– Johdon ei tarvitse sääliä minua ja ajatella, että "Mikko on niin mukava, emme voi irtisanoa häntä". Kannan vastuun, jos en ole tarpeeksi hyvä. Siihen asti teen parhaani, Manner toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat