Mikael Gabrielilta erikoinen tunnustus: ”Yritin iskeä kaverini tyttöystävää”

Räppäri Mikael Gabriel kertoo avoimesti elämästään Lauri Saarilehdon juontamassa Cafe Lanzarote -podcast-ohjelmassa.

Suosittu rap-artisti Mikael Gabriel puhuu toimittaja Lauri Saarilehdon tuoreimmassa Cafe Lanzarote - podcast-sarjassa muun muassa luottamuksesta ja lojaaliudesta.  Gabriel kertoo rikkoneensa elämänsä aikana useita kaverisuhteita olemalla epäluotettava. Hän kertoo iskeneensä nuorempana  kaverinsa tyttöystävää.

– On niitä puhujia ja tekijöitä. Itse olen kokeillut kumpaakin puolta. Olen kussut kaverisuhteita olemalla epäluotettava ja pokannut kaverin tyttöystävää.

Gabriel puhuu ohjelmassa myös maailmanvalloitushaaveistaan ja siitä, kuinka on yrittänyt aktiivisesti vaihtaa omaa laulukieltään englanniksi.

 – Minulla on Suomessa lavat täynnä ja olen Spotifyn sekä radiolistojen ykkönen, mutta haluisin olla ehdolla Oscareissa tai Grammyissä, Gabriel paljastaa.

Räppäri kertoo haastattelussa yrittäneensä saada levy-yhtiötä innostumaan kielenvaihdosta, mutta idea ei ole saanut nostetta. 

– Levy-yhtiöllä ollaan silleen, et mitä? Mene studioon ja vedät nyt suomeksi vain, Gabriel kuvailee tilannetta yhtiön kanssa.

Kuuntele koko haastattelu täältä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja