Mikael Gabriel ja Tiia Elg tanssivat yhdessä TTK-parketeilla – näin Elg aikoo kuoria räppäristä parkettien partaveitsen

1:48
Tiia Elg paljastaa, millaisen ensivaikutelman hänen tähtioppilaansa jätti

Mikael Gabriel luottaa Tanssi Tähtien Kanssa -kisassa luontaiseen voitonhimoonsa.

Suomalaisen musaskenen supertähti Mikael Gabriel lähtee valloittamaan itselleen täysin uutta estradia, TTK-parkettia. Aiemmin tanssitaitoja on esitelty nuorena kollina lähinnä Malmin nuorisotalon diskossa, lajina break dance tai illan viimeiset hitaat.

Gabriel odottaa treenejä innolla, sillä urheilu on ollut vahvasti osa laulajan elämää ja harrastuksiin ovat kuuluneet niin jalkapallo, salibandy, paini kuin karate.

Muutama vuosi sitten hän hurahti täysillä golfiin, jossa hän nykyään myös kilpailee. Voitonhimo löytyy miehestä sisäänrakennettuna ominaisuutena.

– Aina lähdetään voittamaan, en tee mitään häviäminen mielessä. Pitää katsoa, kuinka pitkälle se vie tässä kisassa, Gabriel toteaa.

Ennen kaikkea Gabriel haluaa haastaa itsensä. Hän tiedostaa, että treenien lomassa ovet saattavat paukkua, jos tanssiopit eivät tunnu menevän päähän ja kroppaan halutulla tavalla ja tarpeeksi nopeasti. Suorat lähetykset eivät kuitenkaan aiheuta jännitystä – ainakaan vielä.

– Vahvuuksiani on esiintyjyys, homman naulaaminen juuri esityspäivänä. Ja hurjapäisyys, hän ilmoittaa.

Tanssiopettaja Tiia Elgilläon todella hyvä tunne oppilaastaan.

– Kaikki ne ominaisuudet, jotka ovat tehneet Mikaelista ison artistina tekevät hänestä parhaimmillaan huipun myös tanssijana. Toivon, että opettajana pystyn valjastamaan nämä taidot parhaalla mahdollisella tavalla, Elg toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.


MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja