Mikä päätös illalle! Frederikin kyytiin päätynyt Virpi joutui erikoiseen tilanteeseen iskelmätähden kanssa: "Olen tosi inhottava suustani välillä"

Suhdesoppa-ohjelmassa vieraillut Virpi kertoo kertoneensa iskelmälaulaja Frederikille aikoinaan varsin rehellisen mielipiteensä miehestä. 

Suhdesoppa on uutuusohjelma, jossa neljä pariskuntaa saapuu studioon vastaamaan heidän kaveriporukkaansa koskeviin kysymyksiin. Luvassa on yllättäviä paljastuksia, joihin vastaukset tietää vain kyseinen kaveriporukka. Ohjelmaa juontavat tv-konkarit Vappu Pimiä ja Duudsoneista tuttu HP Parviainen.

Ohjelman saamien tietojen mukaan tällä kertaa mukana on kaksi varsin temperamenttista tapausta. Toinen heistä on Virpi, joka myöntää asian varsin suoraan itsekin. Virpin mukaan hänen sekä Ilkka-puolison kotona kiihdytään nollasta sataan erittäin herkästi. 

– Kaikki on varmaan lentänyt, mitä voi ihmishuushollista lentää, Virpi toteaa. 

Virpi esittää kiivaasta temperamentistaan esimerkkinä erään tapauksen, kun hän oli ystäviensä kanssa Eurassa iskelmälaulaja Frederikin keikalla. Esiintymisen jälkeen hän oli ystäviensä kanssa päätynyt miehen auton kyytiin. Matka ei kuitenkaan sujunut mutkitta. 

– Mä olen sit tosi inhottava suustani välillä, niin mä pottuilin siinä koko ajan Reetulle, että yäk millainen äijä ja että miten naiset heittää muka pikkareitaan tuommoiselle. 

Frederik ei Virpin mukaan ollut naisen mielipiteistä kovinkaan mielissään ja oli lopulta käskenyt tätä poistumaan kyydistään. 

– Niin se automatka loppui sitten mun kohdalta aika lyhyeen, Virpi nauraa. 

Suhdesoppa MTV3-kanavalla maanantaisin klo 21!

Lue myös:

    Uusimmat