Mikä on supertähtien ulkonäön salaisuus? Kunto-ohjaaja paljastaa

Hollywood-tähtien ulkonäön taustalta löytyy muillekin kunnostaan huolta pitäville tuttu termi: kuntoilu. Julkkiskunto-ohjaaja paljastaa treenivinkit nyt myös tavallisille tallaajille.

Julkkisten kunto-ohjaaja Ramona Braganza valmentaa maailmankuuluja tähtiä elämänsä kuntoon. Millaista treeniä huippukuntoon pääseminen sitten vaatii? Braganza paljastaa julkkisten painonpudotusvinkit.

Kerro, että aiot pudottaa painoa

– Moni luulee, että painonpudotuksen pitäisi olla salaisuus, joten he luottavat tahdonvoimaansa. Se ei kuitenkaan johda kovinkaan pitkälle. Näyttelijä Jessica Alba esimerkiksi hakee apua treenaamiseen ystäviltään ja sukulaisiltaan. Hän usein kutsuu tuttaviaan mukaan treenaamaan tai syömään terveellisesti, Braganza neuvoo.

Anna itsellesi viikkoja, älä päiviä, tulosten syntymiseen

On fakta, että treenaaminen on parempi ottaa elämäntavaksi, kuin yrittää päästä nopeasti kuntoon. Kiireessä kuntoilu polttaa sinut loppuun ja sen seurauksena saa helposti luovuttamaan. Näyttelijä Jessica Biel esimerkiksi saapui Braganzan asiakkaaksi kaksi kuukautta ennen kuvausten alkua, joten hänen ei tarvinnut tukeutua ylitreenaamiseen tai kidutusdietteihin.

Tiedä, mitä syöt

Braganza kertoo, että hänen uudet asiakkaansa pitävät ruokapäiväkirjaa ainakin kolmen päivän ajan. Päiväkirja sisältää ruoan lisäksi syömisen ajankohdan, aterioiden koot, juodun veden määrän ja kuntoilun.

– Asiakkaat huomaavat, että asiat joiden he eivät uskoneet haittaavan painonpudotusta – kuten päivittäinen lattekahvi tai muutama lasi viiniä, jarruttavat laihduttamista. Jos olet alkanut pudottaa painoa mutta törmäät seinään, ruokailutottumukset voivat olla syynä, Braganza muistuttaa.

Hyvä uutinen on, että painonpudotus vauhdittuu huomattavasti, kun katsot mitä laitat suuhusi. Aktiivinenkaan treenaus ei tehoa, ellet kiinnitä huomiota ruokaasi.

Kävele, kävele, kävele

Treenin aloituksen ei tarvitse olla monimutkaista. Braganza kehottaa asiakkaitaan aina kävelemään. Patikkaretkien lisäksi voit ulkoilla lapsen tai koirasi kanssa. Aloita puolen tunnin lenkillä kolme kertaa viikossa, ja lisää liikkumista viiteen päivään viikossa.

Lue myös:

AVA / Siiri L'Ecuyer

Lähde: Red Book Mag

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja