Mikä on kauneuden salaisuus, Anne Kukkohovi?

Kauneus ilmenee maailmassa ihastuttavan erilaisissa muodoissa. Sisäisiä ja ulkoisia kauneudenhoitotuotteita sisältävän kosmetiikkasarjansa lanseeraustilaisuudessa Anne Kukkohovi kertoikin MTV Lifestylelle mikä on kauneuden salaisuus.

Anne Kukkohovi on uransa aikana ennättänyt vaikuttaa runsaasti kauneuteen liittyviin asioihin. Hän on tunnettu muun muassa kauniista ja huolitellusta tyylistään.

Viimeisin saavutus kauneuden saralla on hänen Supermood-ekokosmetiikkasarjansa. Kysyimme Annelta tuotteen lanseeraustilaisuuden aikana, mikä on kauneuden salaisuus.

– Rakkaus itseen, sellaisella kauniilla tavalla. Se, että pidät itsestäsi huolta, Kukkohovi kertoo pitkän pohdinnan jälkeen.

Hän lisää myös, että tietenkin kauniit kasvonpiirteet ovat tärkeät, mutta Kukkohovin mukaan tärkeämpää on kuitenkin se, kuinka itsensä kantaa.

– Ulkonäkö on oleellinen asia ensimmäisten sekuntien ajan. Lopulta tärkeää on kuitenkin se miten sädehdit ja puhut muille. Se mitä annat itsestäsi muodostaa lopulta sen kauneuden, kaunotar kertoo.  

Lue myös:

    Uusimmat