Mikä on erikoisin toteuttamasi seksifantasia? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Mikä on erikoisin/oudoin toteuttamasi seksifantasia?" kysyy nimimerkitön.

Näin naisraati vastasi

"Eräs mies, jota joskus tapailin, tykkäsi s&m-leikeistä. Ruoskin häntä ja hän piti siitä, kun hän käyttäytyi kuin koira ja käveli ympäri asuntoa nahkatangoissa. Minusta on mielenkiintoista toteuttaa toisen fantasioita. Varsinkin, jos jakaa itse saman fantasian."
– 24, avoliitossa

"Olen sen verran tylsä tyyppi, ettei tällaisia erikoisia fantasioita ole kovin paljon... Vastaan: seksi saunassa. Tylsää, tiedän."
– 32, parisuhteessa

"Kerran päädyimme jatkoille työpaikalla ja siellä neuvotteluhuoneeseen. Kokouspöydän päällä saattoi tapahtua asioita. En tiedä, onko tämä sinänsä fantasia, mutta korvia kuumotti ajatus, että pöydän ympärillä sitten myöhemmin tehdään tärkeitä päätöksiä."
– 29, parisuhteessa

​​​​​​​

"Kyseessä ei välttämättä ole fantasia, mutta kokemuksena hauska ja mieleen jäänyt tapaus. Asuin noin kaksivitosena sinkkuna jonkin kuukauden New Yorkissa. Tapasin siellä Fire Islandin saarella viikonloppua viettäessäni eräissä juhlissa tosi komean miehen. Kävi ilmi, että hän työskenteli lentäjänä.

Juhlat olivat hyvin kosteat, mikä osaltaan toi varmasti tietynlaista rohkeutta peliin. Jossain vaiheessa loppuiltaa päädyimme kävelemään rannalle, ja jostain syystä – täysin tapojeni vastaisesti – päädyin vihjailemaan miehelle seksin harrastamisesta. Ja niin sitä sitten tuli harrastettua seksiä rannalla, kirkkaan tähtitaivaan alla, jumalaisen komean miehen kanssa. Näin jälkikäteen ajateltuna se ei tietenkään kovin fiksua ollut, vaikka söinkin pillereitä (mahdolliset taudit ja niin edelleen), mutta olihan tuo koko juttu hieman kuin elokuvasta.

En enää koskaan tavannut miestä sen illan jälkeen, mutta tuota tapausta on ollut hauska muistella vielä näin vuosien jälkeenkin."
– 37, naimisissa

"Ehkä omat fantasiat liittyvät enemmän ihmisiin, ja olen saanut toteutettua ne saatuani jonkun tietyn, himoitsemani tyypin sänkyyni. Näissä ei siis ole mitään erikoista tai outoa. Toki olen toteuttanut erinäisten miesten pyyntöjä myös, mutta en varsinaisesti ole nähnyt niissä mitään outoa. Ihmiset tykkäävät, mistä tykkäävät, ja jos ei itsestä tunnu epämukavalta, niin mielelläänhän niitä asioita toteuttaa."
– 32, sinkku


***

0:58


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja