Mikä kumiukko täällä häärää? Kepa sankaroi Chelsean jatkoille Super Cupin finaalissa

Kepa Arrizabalaga on häärinyt jalkapallon Super Cupin finaalissa Chelsean maalilla kumiukon tavoin. Kepa on suurin syy siihen, että Eurooppa-liigan voittanut Chelsea selviytyi Mestarien liigan mestaria Liverpoolia vastaan jatkoille lukemissa 1–1.

UEFA Super Cup

Liverpool - Chelsea suorana lähetyksenä C More Sport 2:lla ja suoratoistopalvelussa keskiviikkona kello 21.00

C Moren sivulle pääset tästä

Liverpoolin Sadio Mané tasoitti ottelun 1–1:een heti toisen jakson alussa. Fabinho tuikkasi pallon rangaistusalueelle, minkä jälkeen Roberto Firmino taituroi pelivälineen kengänkärjellä viereen Manélle, ja senegalilainen survoi taiston tasoihin.

Chelsea oli ajoittain pinteessä, mutta maalivahti Kepa Arrizabalaga piti joukkuettaan sankarin tavoin pystyssä. Espanjalainen pysäytti parhaimmillaan häikäisevällä tuplatorjunnalla Mohamed Salahin ja Virgil van Dijjkin lähiyritykset – jälkimmäisen hän nyrkkeili tolppaan.

Chelsea sai tuplatorjunnan jälkeen toisen jakson loppupuoliskolla pallon maaliin, mutta hylätyn osuman ampunut Mason Mount oli selvästi, noin metrin verran paitsiossa.

Chelsean avausjakson osuman iski Olivier Giroud

Niin kutsuttu jatko-ottelu (2 x 15 minuuttia) eli kansankielellä jatkoaika käynnistyy pian.