Miisa Rotola-Pukkila aloitti tubettamisen, koska hänellä oli tylsää – nykyään häntä seuraa jättiyleisö: "Kodin sijainnista olen tosi tarkka, ettei se lähde leviämään"

3:38
Miisa Rotola-Pukkilan tanssiparina nähdään Marko Keränen - katso haastattelu

Nuorempi yleisö tuntee jo Miisa Rotola-Pukkilan, mutta Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman myötä hänet tuntee myös vanhempi yleisö.

Suomen suosituimpiin tubettajiin kuuluvia Mmiisas eli Miisa Rotola-Pukkila nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa yhdessä Marko Keräsen kanssa. Rotola-Pukkila on katsonut suosikkiohjelmaa jo pienestä pitäen.

– Olen tosi innoissani, niin uutta ja jännittävää, mutta ihanaa haastaa itseään tällä tavalla, hän iloitsee.

Rotola-Pukkila on nuoremmalle yleisölle tuttu, sillä hänellä on Youtubessa yli 358 000 tilaajaa, kun taas Instagramissa tubettajaa seuraa 441 000 ihmistä. Rotola-Pukkila on ensimmäisiä suomalaisia tubettajia, ja hän päätyikin alalle sattumalta.

– Asuin Keuruulla pienessä kaupungissa. Olin lukion toisella luokalla ja minulla oli tylsää. Pieni kaupunki, eikä mitään tekemistä. Vietin paljon aikaa internetissä ja tutustuin brittiläisiin tubettajiin.

– Se oli minusta tosi outoa katsoa, kun ihmiset kuvaavat itseään omissa huoneissaan ja juttelivat kameralle. Samaan aikaan se oli kiehtovaa. Halusin kokeilla sitä, vaikka Suomessa oli silloin vain ihan muutama tekijä.

Rotola-Pukkila päätti perustaa oman tubetilin, johon alkoi kuvata elämäänsä ja kertoa avoimesti myös henkilökohtaisista asioista seuraajilleen.

– Olen piirtänyt tosi tiukan yksityisyyden ympyrän. Vaikka seuraajista tuntuu siltä, että he tietävät minusta kaiken, niin he eivät tiedä minusta mitään. He eivät tiedä, millainen tyyppi olen yksityisesti kotona.

– Kodin sijainnista olen tosi tarkka, ettei se lähde leviämään.

Videokamera on tubettajan mukana myös tanssisalilla.

– Jos se on Markolle ok, niin minulla on jatkuvasti kamera mukana. Yritän taltioida seuraajilleni paljon fiiliksiä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja