Miia Nuutila ja Antti Paavilainen elävät hektistä uusperhearkea – "Siinä on haasteensa, mutta hyvin on mennyt"

Vieraina Miia Nuutila ja Antti Paavilainen 7:56

Miia Nuutila ja Antti Paavilainen vierailivat Huomenta Suomessa puhumassa muun muassa jouluperinteistä.

Reilu vuosi sitten avioituneet näyttelijä Miia Nuutila, 45, ja laulaja Antti Paavilainen, 47, ovat yhdistäneet jouluperinteensä.

– Meidän jouluperinteemme ovat melko samankaltaiset, Nuutila sanoo.

– Aika perinteiset jouluperinteet. Hyvää ruokaa, kynttilöitä ja ennen kaikkea yhdessäoloa perheen kesken, Paavilainen lisää.

Nuutila ja Paavilainen elävät hektistä uusperhe-elämää.

– Meillä se on mennyt suhteellisen helposti. Toki siinä on omat haasteensa, mutta hyvin on mennyt, Nuutila toteaa.

Miia Nuutila tähdittää C More -palvelussa nähtävää Ex-onnelliset-sarjaa, jossa exät, nykyiset sekä lapset ovat saman katon alla.

– Siinähän parit asuvat kuitenkin erillään. Eikös meidän ole kuitenkin tarkoitus asua yhdessä, Paavilainen kysyy naurahtaen.

Nuutila ja Paavilainen esiintyvät yhdessä musiikillisessa Yhteinen sävel -komediassa ensi keväänä. Pari lähtee esityksen kanssa myös kiertämään Suomea.

– Se on ihan mahtavaa. Kun normaalisti lähtee keikkareissuun ja ikävöi kotiin, niin nyt saa tehdä töitä vaimon kanssa ja tulla yhdessä yöksi kotiin. Se on hienoa, toteaa Paavilainen.

Video yllä: Nuutila ja Paavilainen esiintyvät uutuuskomediassa. Minkälaista on tehdä töitä yhdessä? Mitä kuuluu Paavilaisen yhtyeelle Jean S:lle? Kohtaavatko pariskunnan musiikkimaut? Katso keskustelu kokonaisuudessaan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat