Miesrakkaudesta puhunut Pete Parkkonen: ”Siitä on tullut tosi kivaa palautetta”

Suosikkimuusikko Pete Parkkonen paljasti Yle Kioskin videolla ihastuvansa samalla tavalla naisiin kuin miehiinkin. Mies kertoo saaneensa hurjasti palautetta videosta.

Kohta sataa -sinkullaan viime joulukuussa ilahduttanut ja kohahduttanut Pete Parkkonen on viettänyt kevään tien päällä. Parhaimmillaan hän on heittänyt jopa 14 keikkaa kuukauden aikana.

– Tosi kivasti on ollut jengiä keikoilla. Nyt odottelen innolla jo kesäfestareita, Game Night -ohjelman kuvauksissa vieraillut Parkkonen iloitsee.

Vaikka tahti on tiukka, energinen Parkkonen ei myönnä, että keikkareissulla alkaisi väsyttää.

– Minulla on hulluna virtaa, toki pitää muistaa syödä, nukkua ja urheilla. Alkuviikot otetaan terveellisesti ja viikonloppuisin vähän bailataan, Parkkonen toteaa pilkettä silmäkulmassaan.


Parkkonen päätyi otsikoihin aiemmin huhtikuussa, kun hän kertoi Yle Kioskin haastattelussa voivansa ihastua myös miehiin. Parkkonen kertoo saaneensa runsaasti palautetta videosta, joka levisi kulovalkean tavoin.

– Siitä on tullut tosi kivaa palautetta, vaikka vähän tuntuu, että kärpäsestä tehtiin härkänen. Kivaa, että ihmiset ovat avoimia asioista ja voivat olla omia itsejään, mies kiittelee.

Game Night tullaan näkemään MTV:n kanavilla syksyllä 2017.

Lue myös:

    Uusimmat