Miespari varasi parihieronnan – työntekijä vaati lisämaksua: "Hän teki hyvin selväksi, että parin tulisi olla mies ja nainen"

0:47
Vidella näytetään, miten kosinta voi tapahtua myös yhtä aikaa!

Pariskunnan mukaan he eivät saaneet hierontaa, koska ovat homoseksuaaleja. He videoivat hierojan kanssa käydyn keskustelun ja julkaisivat sen sosiaalisessa mediassa. Yritys pyysi myöhemmin anteeksi.

Floridalainen Michael Levenosa väittää, että hän ja hänen poikaystävänsä eivät saaneet pariskunnille tarkoitettua hierontaa floridalaisessa Joy Feet Spa -hierontayrityksessä siksi, että he ovat homoja. Tapauksesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Omistaja sanoi, että hieronta oli tarkoitettu vain miehelle ja naiselle

Michael julkaisi maaliskuun neljäntenä päivänä sosiaalisessa mediassa videon keskustelusta, jonka hän kävi kylpylän omistajan kanssa.

Hänen mukaansa omistaja oli sanonut, että hieronta tulisi maksamaan heille enemmän, koska se oli tarkoitettu vain miehelle ja naiselle. Videolla työntekijä pyytää pariskuntaa soittamaan asiakaspalveluun, jotta he saisivat rahansa takaisin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Halusimme poikaystäväni kanssa viettää rentouttavan maanantain. Niinpä maksoimme etukäteen 109 dollaria, noin 96 euroa, ja varasimme pareille tarkoitetun hieronnan Pine Ridge Roadilla sijaitsevasta Joy Feet Spa -kylpylästä, Michael kirjoitti Twitter-päivitykseen.

– Kun tulimme paikalle, omistaja kieltäytyi palvelemasta meitä, koska olimme homoja. Hän teki hyvin selväksi, että parin tuli siolla mies ja nainen.

Runsaasti keskustelua somessa

Video on herättänyt runsaasti keskustelua. Toiset ovat järkyttyneitä pariskunnan saamasta kohtelusta,

– Todella ällöttävää ja pelottavaa, että maailma on vieläkin tällainen, twiittasi nimimerkki @Jeremiahda4th.

Toiset pohtivat, olisiko kielimuuri mahdollisesti ollut syynä väärinkäsitykseen.

– Uskoisin, että kyseessä olisi omistajan erehdys. Se, mikä meistä asiakkaista on järkevää, ei välttämättä ole sitä omistajan mielessä. Ajatelkaapa kielimuuria ja kulttuurieroja. Lopuksi haluan sanoa, että olen pahoillani puolestanne. Olkaa avoimin mielin! pohdiskeli @Cor41418518.

Kylpylä pyysi anteeksi

Myöhemmin Joy Feet Spa pyysi tapahtunutta anteeksi Facebook-sivullaan kahdessa eri päivityksessä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Michael! Olen pahoillani sinun ja poikaystäväsi puolesta. En tajunnut, mitä ”pariskunta” tarkoittaa. Voisinko hyvittää asian jotenkin. Saatte tunnin hieronnan ilmaiseksi, luki ensimmäisessä viestissä.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Omistaja jatkoi pahoittelua toisessa sateenkaarilipuin koristellussa julkaisussa.

– Minun kotimaassani pariskunnalla tarkoitetaan miestä ja naista. En ikinä törmää samaa sukupuolta oleviin pareihin. Olen pahoillani, tarkoitukseni ei ollut syrjiä ketään homoa tai lesboa. Kunnioitan kaikkia, jotka löytävät rakkauden ja toivon, että he rakastavat toisiaan ikuisesti huolimatta siitä, ovatko he molemmat naisia tai miehiä.

Omistaja jatkaa, että hän ei koskaan syrji seksuaalivähemmistöihin kuuluvia. Hän pyytää, että Michael ja hänen kumppaninsa eivät olisi käsittäneet hänen sanojaan väärin.

– Olen pahoillani tapahtuneesta. Pyydän, ettette tuhoaisi työtäni! Muutin Amerikkaan muutama vuosi sitten. Uskon, että amerikkalaiset antavat anteeksi kulttuurista johtuneen pienen virheen.

Michael ei usko anteeksipyyntöön

Levenosa kertoo Yahoo Lifestyle -sivustolle, että hän ei ole vakuuttunut kylpylän omistajan anteeksipyynnöstä. Lisäksi hän ei ole vielä saanut rahoja takaisin kylpylästä.

– Uskon, että pyysivät anteeksi vain saamansa huomion ja negatiivisen palautteen vuoksi, Michael miettii.

Pariskunta ei aio palata kylpylään ilmaisen hieronnan vuoksi.

– En pysty ajattelemaan muuta kuin sitä, miten he kohtelivat meitä ensimmäisellä kerralla. Ihmisiä pitää kohdella niin kuin haluaisi itseään kohdeltavan. Niin yksinkertaista se on.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja