Miesmatkustajat vitsailivat ammatista – naispilotti näpäytti nerokkaasti

1:22

Lentäjänä työskentelevä Charlotte ihmettelee, miksi miehet kokevat tarvetta vitsailla hänen ammatistaan.

Pääsimme vierailulle  Finnairin matkustajakoneeseen – video kertoo, miltä se näyttää!

Lentäjänä työskentelevä Charlotte Knowlson menetti hermonsa tökeröihin miesasiakkaisiin. Knowlson kirjoitti Twitterissä mukavasta työpäivästään, jota kaksi miesmatkustajaa häiritsi.

– Minua hämmentää, miksi nämä kaksi miestä olettivat, että nämä kommentit ovat tarpeellisia. "Enpä sitten vitsailekaan naiskuskeista". "Oletko pilotti? Jos olisin tiennyt tämän, en olisi noussut kyytiin". Totuus on, että minä kykenen lentämään 80 miljoonan punnan konetta ja te ette, Knowlson näpäyttää.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"En päässyt siihen, missä nyt olen, kuuntelemalla tällaisia kommentteja"

Aluksi Knowlson otti kommentit huumorilla, koska on hyvin tottunut vastaaviin "hauskoihin" juttuihin. Vasta myöhemmin hänelle selvisi, että muut työntekijät olivat kiukkuisia kommenteista.

Knowlson alkoi ajatella asiaa toiselta kantilta.

– Miksi tämä on normaalia? Tämä asenne karkottaa naisia ja luo taas uuden esteen, joka estää naisia menemästä miesvaltaisille aloille. Ei tämän pitäisi olla mikään juttu, Knowlson kirjoittaa.

– En päässyt siihen, missä nyt olen, kuuntelemalla tällaisia kommentteja. En ole loukkaantunut, en lannistunut. Minua surettaa se, että joillakin ihmisillä on edelleen tämä asenne ja he ajattelevat, että on ok sanoa tällaisia asioita naisille.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Vaimoni on lentäjä, ja aina, kun hän lentää, hän saa lomalaisilta kommentteja"

Moni kommentoija oli Knowlsonin puolella ja samaistui hänen kirjoituksiinsa.

– Vaimoni on lentäjä, ja aina, kun hän lentää, hän saa lomalaisilta (kommentteja) "hyvin se meni, kulta" tai jotain vastaavaa. Ne armeijan joukot, joita hän lennätti, eivät kokeneet tarvetta suhtautua alentavasti häneen, nimimerkki Danø kirjoittaa.

Lähde: Dailymail.co.uk, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja