Mies varasti anoppinsa ruumiin – syy yllättävän koskettava: "En halunnut vaivata vaimoani"

Mies murtautui hautaustoimistoon, koska sieltä ei vastattu hänen viesteihinsä vain päiviä ennen hautajaisia. – Olin ottanut järjestelyt vastuulleni enkä halunnut vaivata vaimoani, hän kuvaa.

Vierailimme lemmikkien hautausmaalla vuonna 2015 – video kertoo, miltä siellä näyttää.

Englantilaismies joutui turvautumaan äärimmäisiin tekoihin säästääkseen vaimoaan stressiltä. Mies varasti anoppinsa ruumiin hautaustoimistosta, kertoo Mirror-lehti.

"Minulla ei ollut vaihtoehtoa"

Syy karmivalle teolle on yllättävän koskettava. Mies murtautui hautaustoimistoon, josta ei vastattu hänen viesteihinsä tai puheluihinsa vain päiviä ennen hautajaisia. Koska mies ei saanut yhteyttä yritykseen, hän meni paniikkiin ja päätti varmistaa äärimmäisellä tavalla, että hautajaiset sujuisivat suunnitelman mukaan.

– Minulla ei ollut vaihtoehtoa. Olin jopa viettänyt kaksi päivää poliisiasemalla yrittäessäni etsiä (hautaustoimiston) omistajaa, mutten saanut häneen yhteyttä. Minun piti saada ruumis ulos sieltä, nimettömäksi jäänyt mies kuvaa tekoaan.

– Olin ottanut järjestelyt vastuulleni enkä halunnut vaivata vaimoani.

Mies ei aikonut huolestuttaa tilanteella vaimoaan, joka ei vieläkään tiedä tapahtumista.

Toistaiseksi on epäselvää, oliko anopin siirtäminen rikos

Mies varasti edesmenneen anoppinsa keskellä päivää ja vei tämän toiselle hautausurakoitsijalle, joka on vahvistanut hänen kertomuksensa.

Tapaus sattui vuonna 2017, mutta se selvisi vasta, kun ulosottomies otti hautausurakoitsijan liikkeen haltuunsa. Sisältä löytyi 16 uurnaa, joita ei ollut toimitettu perheille.

Liikkeen omistaja oli sulkenut liikkeen ”terveysongelmien” vuoksi. Bisneksen pyörittämisessä oli kuitenkin ollut erinäisiä ongelmia: omistaja oli esimerkiksi jättänyt laskuja maksamatta eikä vastannut surevien asiakkaidensa viesteihin.

Toistaiseksi on epäselvää, oliko kuolleen anopin siirtäminen varsinainen rikos.

Lähteet: Mirror.co.uk, Metro

Lue myös:

    Uusimmat