Vainajaa oltiin siirtämässä ruumisautoon sairaalan edessä – lappuliisa iski kuin ninja

1:54

Brittiläisen pysäköinninvalvojan maanantaina vaivihkaa antama parkkisakko on aiheuttanut närkästystä sosiaalisessa mediassa.

Pääkuvan video

Täysikasvuinen karhu murtautui autoon ja tuhosi sen täysin

Pysäköinninvalvojien työ on kaikkea muuta kuin helppoa. He saavat jatkuvasti sietää asiattomuuksia ja jopa väkivallan uhka on todellinen – ja kaikki tämä vain siksi, että he tekevät työtään.

Toisinaan kritiikki on kuitenkin hieman aiheellisempaa. Näin oli asian laita esimerkiksi Englannin luoteiskolkassa sijaitsevan Carlislen kaupungissa, jossa todistettiin maanantaina lievästi sanottuna kummallista laputustilannetta.

Seurasi tilannetta, iski ja juoksi pois

Pohjois-Cumbrian yliopistollisen sairaalan pihaan ajoi maanantaina alkuiltapäivästä kaksi hautaustoimiston autoa, joista toinen oli aivan perinteinen ruumisauto ja toinen farmarimallinen musta Opel. Miehet ryhtyivät valmistelemaan ruumisautoa kuljetusta varten ja poistuivat pian sisälle hakemaan ruumista.

Vieressä tilannetta seurannut kuorma-autonkuljettaja George kertoo, että välittömästi miesten mentyä sisään, saapui pysäköinninvalvoja piilostaan ja kävi lätkäisemässä parkkisakon Opelin tuulilasiin. Georgen mukaan hän näki pysäköinninvalvojan seuranneen miesten touhuja koko ajan.

Ilmeisen tietoisena pysäköintivirhemaksua seuraavasta yleisestä närkästyksestä, pysäköinninvalvoja juoksi kuorma-autoilijan mukaan pois paikalta. Ei kävellyt, vaan juoksi.

– Hän tiesi, mitä miehet olivat tekemässä. Toiset pysäköinninvalvojat vain ovat armottomia ja ajattelemattomia, George kertoo.

Someraivo repesi

Miesten palattua autoilleen, jäivät he katsomaan Opelin tuulilasissa ollutta sakkoa epäuskoisina.

Tällä tarinalla on kuitenkin siinä mielessä onnellinen loppu, että sairaalan oltua yhteydessä pysäköinninvalvontaa alueella suorittavaan tahoon, mitätöitiin virhemaksu välittömästi.

Pysäköinninvalvoja on tapauksen jälkeen saanut somen kommenttipalstoilla kansalaisten vihat päälleen. Hänen toimintaansa on kuvailtu sekä pelkurimaiseksi että kuvottavaksi.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja