Mies tilasi liskolleen ensi kertaa ruokaa, postipaketin avaaminen toi aikamoisen yllätyksen: "Jälkiviisaasti ajateltuna se oli virhe"

5:08
Tällä pariskunnalla on lemmikkeinä kymmeniä erilaisia matelijoita. Katso videolta heidän tarinansa!

Uuden lemmikkiliskon ensimmäinen sirkkatilaus opetti amerikkalaismiehelle, että sirkat voivat levitä pahvilaatikosta helposti koko asuntoon. Aiheesta uutisoi muun muassa brittilehti Mirror.

Uudet lemmikit voivat tuoda mukanaan monenlaisia yllätyksiä. Sen sai huomata yhdysvaltalainen toimittaja Christopher Ingraham, kun hän tilasi ensi kertaa lemmikkiliskolleen ruokaa.

Ingrahamin perhe adoptoi jouluna lemmikikseen parta-agaman, joka sai nimekseen Holly. Jotta uusi perheenjäsen saisi vatsansa täyteen, tilasi Christopher sille netistä ruokaa, sirkkoja.

Paketti saapui kotiovelle, mutta sitten kaikki ei mennytkään aivan niin kuin piti.

"Naiivisti oletin, että..."

Christopher kertoi tarinan Twitterissä jo viraaliksi muodostuneessa keskustelulangassa.

– Joten, sirkkalähetys liskolle tuli tänään FedExin välityksellä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tilasin suuren määrän sirkkoja internetistä, ja naiivisti oletin, että ne olisivat jossakin pussissa tai muussa härvelissä, joka helpottaisi niiden siirtämistä toiseen säiliöön. Ne eivät olleet, hän kirjoittaa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sirkat olivat vapaina pahvilaatikossa, jonka Christopher oli juuri avannut. Kotona työskentelevällä toimittajalla ei kuitenkaan ollut aikaa selvittää tilannetta sillä hetkellä, joten hän sulki laatikon uudestaan ja laittoi sen perheen toiseen vessaan.

– Noin 20 minuuttia myöhemmin olen takaisin työn parissa tietokoneellani, ja kuulen vaimoni keittiössä: ”Mistä nämä hiton sirkat tulevat”. Myönnän avoimesti, etten ollut pitänyt häntä täysin ajan tasalla sirkkojenostosuunnitelmistani, Christopher kirjoittaa.

– Ensin ajattelin, että ”okei, ehkä yksi tai kaksi ovat päässeet ulos, kun alun perin avasin laatikon. Se ei ole iso juttu.” Jatkoin työskentelyä.

– Jälkiviisaasti ajateltuna se oli virhe.

Sirkkoja kaikkialla

Kun Christopher vihdoin meni tarkistamaan tilanteen kylpyhuoneesta, hän löysi sirkkoja kaikkialta. Ilmeisesti mies ei ollut sulkenut laatikkoa tarpeeksi hyvin, ja ne olivat päässeet laatikosta vapauteen.

– Sirkkoja lattialla. Sirkkoja seinillä. Sirkkoja lavuaarissa. Sirkkoja vessanpöntössä, hän kirjoittaa.

Mies joutuikin keräämään sirkkoja 45 minuutin ajan kylpyhuoneesta, mutta sillä aikaa sirkat olivat jo levinneet vessasta muualle.

– Yritin kerätä ne kaikki. Se oli kuin maailman paskin peli Pokemonia. Mutta tässä me olemme, noin 10 tuntia alkuperäisen katastrofin jälkeen, ja eksyneitä sirkkoja löytyy edelleen oudoista paikoista, Christopher kertoo.

Lauantaina tehty Twitter-julkaisu on kerännyt jo yli 159 000 tykkäystä ja 48 000 jakoa.

Lähteet: Twitter, Mirror 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja