Mies, tiedäthän tämän klitoriksesta?

Haluaisitko olla mestarirakastaja ja antaa kumppanillesi vavahduttavia orgasmeja sängyssä? Paljon puhutulla peniksen koolla ei ole väliä, jos tunnet naisen vartalon herkimmät alueet ja osaat stimuloida niitä.

Miesten erogeenisin alue on penis, jonka alueelle suurin osa seksuaalisista tuntemuksista keskittyy. Naisilla tilanne on monimutkaisempi: erogeenisiä alueita löytyy niin rinnoista kuin vaginastakin, jota usea mies pitää kartoittamattomana alueena. Tämä johtuu siitä, että vaginan anatomia on monimutkainen. Se sisältää ulkoiset häpyhuulet, sisäiset häpyhuulet, klitoriksen ja G-pisteen emättimessä.

Jos mies haluaa antaa naiselle ikimuistoisen orgasmin, kannattaa seksitaitojen hiominen keskittää klitoriksen stimuloimiseen. Nämä kolme asiaa miehen tulisi tietää klitoriksesta!

Missä klitoris piilee?

Klitoris on pieni nuppu emättimen suuaukon yläpuolella, suoraan sisempien häpyhuulien päällä. Klitoriksen on sanottu olevan ainoa ihmiselin, joka on luotu ainoastaan seksuaalisen nautinnon tuottamiseen. Yritä siis kuvitella, miten uskomattoman orgasmin naisesi saa, kun keskityt ainoastaan hänen mielihyvänyppyläänsä.

Sinun on myös tärkeää tietää, että useimmat naiset tarvitsevat klitorisstimulaatiota saavuttaakseen orgasmi.

Muutakin kuin kosketus

Muistathan ennen toimiin ryhtymistä, että naiset tarvitsevat oikeanlaisen tunnelman päästäkseen vauhtiin. Sytytä hänet flirttailevilla katseilla, kehuilla ja huolellisella esileikillä. Jos onnistut kiihottamaan hänet vaatteet päällä, et varmasti epäonnistu ilman niitä.

Klitoriksen stimulointiin on kaksi keinoa: voit käyttää kieltäsi ja suutasi tai sormiasi. Jos päätät käyttää jälkimmäisiä, aloita hellimällä hänen jalkojaan samalla kun etenet sisäreisiin. Siirry sisäreisistä ulkoisiin häpyhuuliin ja ole vasta viimeiseksi kosteuksissa klitoriksen alueelle. Suora kosketus klitorikseen saattaa olla joillekin naisille liikaa, koska alue on niin tuntoherkkä. Suu on sormia pehmeämpi ja kosteampi keino antaa mielihyvää naiselle.

Pelkkä kosketus alapäähän ei sytytä naista. Jos haluat saatella hänet uusiin seksuaalisiin ulottuvuuksiin, keskity muuhunkin. Keskustele kumppanisi kanssa ja opettele lukemaan hänen kehonkieltänsä. Lukemalla häntä tiedät milloin nopeuttaa tahtia, painaa kovempaa, lopettaa tai olla lopettamatta.

Apua seksileikkeihin? Tutustu Helmi-kauppaan!


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähteet: Ask Dan & Jennifer

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja