Mies, tämän takia nainen ei vastaa viesteihisi netissä

Oletko yrittänyt kaikkesi Internetin ihmemaassa, mutta unelmien cyberneitoa ei vain kuulu? Kenties olet tietämättäsi ajanut hänet pois.

Halusit vaikuttaa netissä menevältä ja iloiselta biletyypiltä, joten latasit deittipalveluun kuvan humalaisesta tanssistasi kesälomakarnevaaleilla. Tämä ei kenties ollut se paras idea, toteaa thefrisky.com. Kuvallinen tilitys alkoholinhuuruisesta peli-illasta ei ole paras tapa viehättää seuranetsijöitä. Kuvat, joissa et esiinny, tai joissa olet sutannut kanssaeläjien kasvot (omistasi puhumattakaan) eivät myöskään ole myyntivaltti.

Kenties et ole aivan pelivireessä. Vastaatko harvoihin saamiisi viesteihin kiittämällä kohteliaasti kiinnostuksesta profiiliasi kohtaan? Ei kovinkaan omaperäistä! "Miten misukalla menee" ei myöskään ole avausrepliikkien kuuminta hottia naisten keskuudessa.

Valitse keskustelukumppanisi profiilista jotakin sinua kiinnostavaa, ja tartu siihen, OnlineDatingMatchmaker.comia pyörittävä Russ Ruggles vihjaa. Jos ihannekumppanisi on listannut henkilökohtaiseksi motokseen the Whon lyriikkaa, vastaa samalla mitalla.

Älä mangu

Älä anele! Itsevarmuus vetoaa ihmisiin paljon paremmin kuin mankuminen, ja mikä parasta: sähköposti ei koskaan paljasta, miten hermostunut olit kirjoittaessasi. Kirjoita ytimekkäästi ja muista, että useimmat etsivät saamistaan vastauksista sitä tiettyä kipinää. Muotoile ja oikolue viestisi sellaiseksi, ettei se muistuta kaupassa käytyä keskustelua leivän ominaisuuksista.

Oletko tohtori tai maisteri? Mahtavaa! Älykkyys viehättää – hienosteleva sivistyssanojen viljely sen sijaan ei. Deittipalvelusta etsitään romantiikkaa, ei älyllistä mittelöä.

Onko joku joskus väittänyt, että nainen rakastuu häntä kurjasti kohtelevaan mieheen? Silkkaa tarua. Jos et usko, kokeile seuraavaksi vastata saamaasi yhteydenottoon piruillen tai piikitellen.

Liika tieto voi olla pahasta. Harva nainen haluaa ensimmäisessä yhteydenotossa miehen kotiosoitetta tai puhelinnumeroa – eikä sinun liene myöskään viisasta pyytää naiselta hänen yhteystietojaan.

Nainen saattaa saada netissä deittaillessaan paljon liiankin innokkaita "meille vai teille" -yhteydenottoja, joten hänen on helpompaa vain sanoa "ei". Älä siis anna unelmiesi leidille syytä luulla, että yrität innokkaasti päästä vakoilemaan häntä verhojen välistä.

MTV3/Helmi

Lähde: Thefrisky.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat