Mies, suuttuiko vaimosi, etkä tiedä mitä tapahtui? Tämä tapahtui

On olemassa asioita, joita ei koskaan pitäisi sanoa naiselle, mikäli haluat pitää hänet hyvällä tuulella. Lue humoristinen listaus ja vältä ikävät tilanteet kotona.

Luulet käyneesi aivan tavallista keskustelua puolisosi kanssa, mutta yhtäkkiä hän pitääkin mykkäkoulua ja mököttää sohvalla. Et ymmärrä yhtään mitä tapahtui, mutta sehän johtuu siitä että puhutte välillä eri kieltä. 

Paljastamme mitä nainen ajattelee silloin, kun mies ei ajattele sitten yhtään mitään. 

"Se naapurin Anni on kyllä oikea kodinhengetär"

Jaa, eli parempi kuin minä? Mene kuule äijä sen Annisi kanssa naimisiin. 

Käytännössä tulit juuri verranneeksi vaimoasi (hänen häviökseen) toiseen naiseen. Ei hyvä. 

"Lorahtikohan tähän vähän liikaa suolaa?"

Tee itse ruokasi. 

Sanoiko hän "ei haittaa, teen sen sitten yksin"?

Älä mene lankaan! Tuo ei tarkoita sitä, että nainen tyytyy syyhysi olla auttamatta, se tarkoittaa: "hemmetin itsekäs m***pää, taasko minun täytyy tämäkin yksin hoitaa". 

"Kulta, onkohan tuo mekko jo liian pieni?"

Monet naiset sortuvat haukkumaan itseään kovinkin sanoin peilin edessä, etenkin ennen juhlia. Jos olet samaa mieltä siitä, että rouvan keskivartalo on nähnyt parempiakin päiviä, ole hyvä ja pidä se omana tietonasi. 

Mekko ei ole pieni niin kauan kuin vetoketju menee kiinni, vai menetkö yksin niihin juhliin?

"Olen hirveän väsynyt työpäivän jälkeen, sinähän olet ollut koko päivän vain kotona"

Jos toinen pariskunnasta on lasten kanssa kotona ja toinen työelämässä, ei työelämässä oleva tiedä todennäköisesti miten raskasta päivä lasten kanssa kotona voi olla. Tilanne näyttäytyy todennäköisesti siten, että töistä tullessaan puoliso näkee riehuvat lapset ja sotkuisen kodin. 

Todellisuudessa kotona oleva (yleensä nainen) on kuitenkin tehnyt kaikki asiat vähintään kolmesti: siivonnut talon, imuroinut ruokailun jälkeiset sotkut, imuroinut ihan muuten vain, laittanut kolme ateriaa, syöttänyt, juottanut, pukenut, riisunut, laulanut, piirtänyt, pessyt pyllyä ja pyyhkinyt kakkaa. Tästä kaikesta huolimatta koti on silti sekaisin, koska lapset kulkevat perässäsi ja heittävät kaiken lattialle sitä mukaa, kun siivoat. 

Herra on hyvä ja kokeilee itse samaa.

 "Olisikohan meidän pitänyt kuitenkin tilata synttärikakku valmiina?"

Jos naisesi riehuu keittiössä puoli tuntia ennen vieraiden saapumista kakunkuorrutetta hiuksissa ja naama punaisena, älä vain mene sanomaan hänelle mitään tuollaista.

Yksinkertainen "kiitos kulta, kaunis kakku" riittää, ja sitten poistut takavasemmalle (tai kaadat rouvallesi lasin kuohuvaa). 

"Se sinun ystäväsi Maria on hirveän kova juoruilemaan"

Naisen ystävät ovat hänelle kuin perhettä. Vaikka haukut pitäisivätkin paikkansa, nainen ei todellakaan ryhdy ruotimaan asiaa kanssasi. 

"Kuinka monen kanssa olet harrastanut seksiä?"

Ööh, yhden? 

Tämä kohta pätee enemmänkin sinuun, kestätkö kuulla totuuden?

Vanhan sanonnan mukaan mies kertoo sänkykumppaniensa määrän kolmella, nainen puolestaan jakaa luvun kolmella. Naisella on oikeus menneisyyteensä, ne päivät kun naisen tuli olla puhdas pulmunen ennen Sitä Oikeaa ovat menneen talven lumia. Ole kuitenkin varma, että haluat oikeasti kuulla naisen menneisyydestä, ennen kuin kysyt. Aihe on nimittäin varsin arka keskustelunaihe. 


Lue myös:

    Uusimmat