Alaston mies seisoi kotikeittiönsä ikkunassa alasti ja tyydytti itseään – sopimaton näytös lopetti 16-vuotiaan nuoren mainostenjakajan uran lyhyeen

Mies tyydytti itseään alasti kaiken kansan nähden kotinsa ikkunassa. Sopimattoman ikkunanäytöksen yleisöksi joutui tahtomattaan 16-vuotias nuori ja hänen äitinsä.

Tapahtuma sattui Jyväskylässä huhtikuussa 2021.

Syyttäjän mukaan 27-vuotias mies asettui kotinsa keittiön ikkunaan alasti niin, että oli kokonaisuudessaan pihalla kulkevien henkilöiden nähtävillä. Sitten hän alkoi onanoida.

Samaan aikaan pihalla taloa lähestyi 16-vuotias nuori, jonka työtehtävänä oli jakaa mainoksia kyseiseen taloon. Nuoren mukana oli hänen äitinsä.

Kaksikko joutui todistamaan miehen tekoa. Syyttäjän mukaan mies oli tietoinen siitä, että hänen alastomuutensa ja toimintansa näkyivät hyvin ulos saakka.

Mies kiisti

Oikeudessa mies kiisti rikoksen ja vaati syytteen hylkäämistä. Mies myönsi toimineensa syyttäjän väittämällä tavalla, mutta kiisti esitelleensä tarkoituksellisesti itseään.

Miehen mukaan hän oli lopettanut toimintansa heti, kun havaitsi nuoren pihalla.

Nuori kertoi oikeudessa, että koki miehen toiminnan loukanneen hänen kunniaansa. Nuori piti tapahtumaa niin pelottavana ja järkyttävänä, ettei kyennyt enää jatkamaan työtään mainostenjakajana.

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 27-vuotiaan miehen sukupuolisiveellisyyden julkisesta loukkaamisesta 35 päiväsakkoon, josta miehelle kertyy maksettavaa 315 euroa. Lisäksi oikeus määräsi miehen maksamaan 16-vuotiaalle kärsimyskorvauksena 500 euroa.

Tuomio on lainvoimainen.

Lue myös:

    Uusimmat