Mies osti aina vaimolleen täydellisiä lahjoja – paljasti vihdoin salaisen kikkansa: "Hänellä ei ole aavistustakaan"

Täydellisiä lahjoja ostaneen miehen salamyhkäinen temppu pysyi vaimolta piilossa vuosia.

Kumppanin syntymäpäivä- ja joululahjojen ostaminen on tunnetusti vaikeaa. Mitä ostaa ihmiselle, jolla on jo kaikkea?

Tämä tarina kannattaa lukea, jos koet lahjojen ostamisen vaikeaksi. Amerikkalaismiehen Twitter-paljastus keräsi nimittäin järjettömän suosion sosiaalisessa mediassa.

"En ollut ennen kuullutkaan siitä"

New Jerseyssä asuvat Jordan, 29, ja TyAnna, 25 ovat olleet maaliskuusta asti naimisissa, mutta pari ehti olla yhdessä yli kolme vuotta ennen alttarille astumistaan. Mies kuitenkin myöntää jahdanneensa TyAnnaa jo kolmisen vuotta ennen kuin vihdoin sai tämän omakseen.

Kun Jordan vihdoin sai TyAnnan suostumaan oikeille treffeille ystävänpäivänä vuonna 2014, hän yritti kiivaasti miettiä täydellistä lahjaa sydämensä valitulle. Tuolloin parin yhteinen ystävä kehotti tarkistamaan TyAnnan Pinterest-sivun, jossa pystyy luomaan omiin mielenkiinnon kohteisiin kuuluvia kokoelmia.

– En ollut ennen kuullutkaan siitä, Jordan kertoi Buzzfeed-sivustolle.

Mies kuitenkin loi itselleen yleisen Pinterest-sivun ja ensimmäisistä treffeistä lähtien piti silmällä TyAnnan sivua löytääkseen täydellisiä lahjaideoita TyAnnan pitämien asioiden joukosta.

– Hän on nirso ja pitää asioista, jotka tuppaavat olemaan pieniä tai käsintehtyjä... joten yritän onnistua heti ensimmäisellä kerralla.

Vuosien mittaan mies on lahjonut vaimoaan muun muassa huulikiilloilla ja korvakoruilla, joihin hän on saanut vinkkiä TyAnnan Pinterestistä. Koko kolmen vuoden suhteen ajan mies on kuitenkin pitänyt salaisuutensa itsellään. TyAnna myönsi Buzzfeedille, ettei tällä ollut aavistustakaan miehensä salakähmäisyydestä.

Nyt tempusta tietävät kuitenkin vaimon lisäksi kaikki muutkin, sillä Jordan paljasti tempun Twitterissä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Minulla on salainen tili, joka seuraa vaimoani. Hänellä ei ole aavistustakaan, miten onnistun aina hankkimaan hänelle sitä, mitä hän haluaa", mies hehkutti.

Salaisuus tuli ilmeisesti tarpeeseen muillekin, sillä twiitillä on ollut huikea suosio. Siitä on tykätty jo reilusti yli 300 000 kertaa. Uudellentwiittauksiakin sillä on kymmeniä tuhansia. Twitter-kansa on kehunut vuolaasti Jordanin ideaa, eikä tempusta lopulta kuullut vaimokaan suuttunut miehensä ovelasta juonesta.

– Se oli minun mielestäni todella suloista, mutta en ollut yllättynyt, sillä Jordan tekee kaikkensa tehdäkseen minut onnelliseksi, TyAnna kertoo.

Lähde: Buzzfeed

***

Lue myös:

    Uusimmat