Mies! Näin rahatilanteesi vaikuttaa naisen kiinnostukseen

Potentiaalisen kumppanin taloudellinen tilanne saattaa vaikuttaa seurustelun aloittamispäätökseen. Velkaa ei katsota hyvällä. Näin moni brittinainen haluaisi selvittää potentiaalisen kumppaninsa rahatilanteen ennen seurustelun aloittamista!

Lähes puolet naisista myöntää, että miehen taloudellisella tilanteella on väliä silloin, kun nainen pohtii mahdollista parisuhdetta miehen kanssa. Miehet taas eivät ole niin nirsoja naisten suhteen, sillä vain 30 prosenttia kyselyyn osallistuneista oli sitä mieltä, että naisen taloudellinen tilanne vaikuttaa suhteen alkamiseen.

MoneySupermarket selvitti, että 45 prosenttia naisista haluaisi tietää etukäteen, miltä heidän potentiaalisen kumppaninsa talous näyttää ennen kuin he tekevät parisuhteen alkamiseen liittyviä päätöksiä. Lisäksi tulokset saattaisivat vaikuttaa heidän päätökseensä.

Potentiaalisen kumppani velka huolestuttaa molempia sukupuolia. Kyselyyn vastanneista 38 prosenttia sanoo tekevänsä päätöksen parisuhteeseen ryhtymisestä kumppanini velkatietojen perusteella.

Kolmasosa sanoi, että tieto toisen veloista saa heidän mielenkiinnon henkilöä kohtaan laskemaan radikaalisti. Lisäksi 50 prosenttia koki velan vastenmieliseksi asiaksi.

– Siinä missä monet tykkäävät vilautella käteistä viekoitellakseen kumppania, näyttää siltä, että hyvä talous, turvattu työpaikka ja järkevä rahankäyttö saattavat parantaa mahdollisuuksiasi löytää herra tai rouva oikean, MoneySupermarketin edustaja Kevin Mountford sanoo.

– Tutkimuksemme osoittaa, että näinä taloudellisesti vaikeina aikoina ihmisten rahatilanteet vaikuttavat siihen, alkaako seurustelu vai ei, Mountford jatkaa.

Yksi kymmenestä britistä pitää rahatilanteensa salaisuutena ja kieltäytyy kertomasta kumppanilleen mitään taloudellisesta tilanteestaan. Toisaalta taas 19 prosenttia briteistä on mielellään rehellisiä ja avoimia raha-asioidensa suhteen, kertoen siitä kumppanilleen kaiken noin kuukauden seurustelun jälkeen. Huolestuttavaa kyllä 20 prosenttia briteistä myöntää pitävänsä joko salaista pankkitiliä tai salaavansa rahojaan kumppaniltaan jollain muulla tavoin.

AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja