Yllättävä TOP 7: Tästä syystä naiset tuntevat vetoa rikkaisiin miehiin!

Varakkaat miehet eivät vetoa naisiin vain siksi, että heidän lompakkonsa pursuavat käyttökelpoisia luottokortteja, he ovat kykeneviä ostamaan meille timantteja tai he ajavat avoautoilla siistit hiukset hulmuten. Lue syyt, miksi nainen kiinnostuu menestyksekkäästä miehestä!

Monesti kuullaan, että ne naiset ovat onnenonkijoita, jotka kaipaavat kumppanikseen rikkaan miehen heitä elättämään. Lue syyt, mistä syystä rikkaat miehet todella vetoavat naisiin – muutoinkin kuin vain rahan takia. Miesten tulisikin ottaa oppia näistä vinkeistä, jotta he osaisivat tehdä vaikutukseen naiseen!

1. Tyyli

Varakkaammat miehet ovat usein tyylikkäästi pukeutuneita – no, koska heillä on siihen varaa. Mutta rikkaat miehet eivät ole vetoavan tyylikkäitä ainoastaan siksi, että heillä on varaa hienoihin merkkivaatteisiin, vaan koska he kiinnittävät huomiota ulkonäkönsä ohella myös tuoksuihin, hiuksiin ja jopa kynsiinsä. Siisti, huolliteltu mies vetoaa naiseen kuin naiseen!

2. Motivaatio

Menestyneet herrasmiehet ovat naisten silmissä erittäin puoleensavetäviä, koska heillä on motivaatiota pärjätä ja menestyä elämässä ja urallaan. Heiltä ei puutu tarmoa, intoa tai tulisieluisuutta: menestys kun ei tule yksin. Heillä on tavoitteita ja kiinnostusta kouluttautua.

3. Itseluottamus

Itseluottamus on tie naisen sydämeen. Kumpi oli siis ensin: tuoko itsevarmuus rahaa, vai raha itsevarmuutta? Varakkaammat miehet puhuvat usein sivistyneesti ja heillä on käytöstavat hallussa. Kohtelias, sanavalmis mies on monen naisen unelma.

4. Spontaanius

Kaikilla miehillä ei ole varaa viedä tyttöystäväänsä romanttisille treffeille lentämällä samaisena iltana Pariisiin ja takaisin. Yksi syy siihen miksi naiset tuntevat vetoa rikkaisiin miehiin onkin se, että he ovat hyvin spontaaneja ja valmiita lähtemään vaikka samaiselta istumalta uusiin seikkailuihin! Nainen ei kuitenkaan kaipaa pelkästään hulppeaa illallista Pariisissa, vaan muita spontaaneja temppuja: yllätä hänet kukilla tai vie hänet treffeille vaikka kalliokiipeilemään. Uskalla olla spontaani.

5. Anteliaisuus

Yleensä varakkaat miehet ovat hyvin avokätisiä (toivottavasti): he lahjoittavat rahaa hyväntekeväisyyteen, mutta he osallistuvat myös vapaaehtoistyöhön. Jos mies on valmis uhraamaan aikaansa ja rahaansa hyvän asian eteen, nainen viehättyy miehen moraalista ja arvoista.

6. Viisaus

Jos mies on rikas, hän osaa varmaankin hoitaa talousasiansa, eikös? Monet rikkaat miehet ovatkin älykkäitä yksilöitä. He tietänevät kaiken budjetoinnista, rahastoista, ja niin edelleen.

7. Jännittävyys

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä: rikkaat miehet ovat jännittäviä. He tietävät kuinka pitää hauskaa, eivätkä kuitenkaan tuhlaa omaisuuttaan sekunnin murto-osassa seuraavana aamuna vikavippejä tilaillen.


Mitä mieltä olet listasta? Kommentoi!


Lähde: allwomenstalk.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja