Mies – näin ostat alusvaatteita naisellesi!

Monet naiset ostavat itselleen tietämättään vääränkokoisia alusvaatteita. Miten ihmeessä mies siis selviää alusvaateostoksilla?

Mies, haluaisitko antaa naisellesi lahjaksi seksikkäitä alusvaatteita? Mieli tekisi lähteä alusvaateostoksille, mutta naisten alusvaatekaupassa mies on hukassa kuin kissa vedessä. Ei hätää, näillä ohjeilla pääset alkuun.

1. Liivit eivät ole sinulle

Etkö ole täysin tyytyväinen naisesi rintaliivigarderobiin? Mielessäsi on naisesi pukeutuneena nirunarustringeihin ja toppaamattomiin kolmiorintaliiveihin? VIRHE. Alusvaatteet eivät ole tulossa sinulle, vaan naisellesi. Ensimmäiseksi sinun täytyy miettiä, millaisista alusvaatteista naisesi pitää. Ei siitä toki haittaa ole, jos ne miellyttävät myös sinun silmääsi.

2. Millaisia alusvaatteita naisesi suosii?

Urki, millaisia alusvaatteita naisesi käyttää. Suosiiko hän hotpants- vai string-mallisia alushousuja, balconette- vai push-up-mallisia rintaliivejä? Voitte myös juoda jonain iltana lasilliset viiniä, jolloin voit yrittää tiedustella, miten naisesi suhtautuisi siihen, jos saisi sinulta lahjaksi alusvaatteita.

3. Millainen kultasi on tyyliltään?

Miten naisesi pukeutuu? Onko hän sporttinen, naisellinen vai boheemi? Pukeutuminen antaa vinkkejä, minkä tyylisistä alusvaatteista naisesi pitää. Matalavyötäröisiä tiukkoja farkkuja käyttävälle naiselle voi yleensä ostaa provokatiivisempia alusvaatteita kuin löysiä ja mukavia vaatteita suosivalle naiselle.

4. Ylellistä, ei halvannäköistä!

Ylelliset materiaalit ovat melko varma valinta. Silkkiset ja satiiniset alusvaatteet saavat naisen tuntemaan itsensä kauniiksi ja seksikkääksi. Ylellisillä materiaaleilla vältät sen, että nainen tuntee lahjan avattuaan itsensä enemmänkin erotiikan ammattilaiseksi kuin tyttöystäväksesi.

5. Ota selvää oikeasta koosta

Nyt tulee kaikista vaikein kohta: oikea koko on kaiken a ja o. Jos ostat naisellesi liian pienen koon, hän tuntee itsensä lihavaksi. Jos ostat liian suuren koon, naisesi luulee, että sinä pidät häntä lihavana! Liian pienet tai suuret alusvaatteet ovat lisäksi täysin käyttökelvottomia. Yleensä alusvaatteissa ei ole palautusoikeutta.

Voit kysyä kultasi kokoa suoraan häneltä tai kurkata hänen alusvaatelaatikkoonsa. Kirjoita sekä rintaliivien että alushousujen koot ylös. Muista kuitenkin, että rintaliivien koot vaihtelevat merkeittäin. Voi siis olla hyvä idea ottaa selvää, mitä alusvaatemerkkejä naisesi käyttää. Löydät saman merkin liiveistä mitä todennäköisimmin rakkaallesi sopivat liivit.

6. Tarkasta muiden vaatteiden värimaailma

Etkö ole varma, minkä väriset alusvaatteet ostaisit? Naisen vaatekaappi auttaa jälleen. Katso, minkä värisiä vaatteita hänen kaapissaan on eniten. Jos kaapit pursuavat vaaleansinistä ja turkoosia, kultasi on selvästi sinisen perään.

Jos et ole siltikään varma, mitä väriä ostaisit, musta ja valkoinen ovat varmoja valintoja.

Lähde: lingeriebrands.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja